A divat legalább olyan változatos, mint az évszakok, és érdemes mindig figyelemmel követni az új trendeket, ha szeretnénk stílusosak maradni. Íme az 5 legfontosabb férfi öltözködési tipp 2024-re!

1. Viszlát szűk farmer!

A vékony, testhezálló farmernadrágok hosszú ideje uralták a divatvilágot, de 2024-ben már egyértelműen látható a változás: a legfiatalabbak körében a bő nadrágok hódítanak, miközben az egyenes szabású farmerek is újra divatosság váltak. 

2. Kevesebb ékszer, több stílus

A túlzott ékszerek és kiegészítők gyakran a túlzásba vitt stílust eredményeznek. 2024 az egyszerűség és letisztultság jegyében telik: hagyjon fel a túlzsúfolt karkötőkkel és nyakláncokkal, és válasszon inkább kevesebb, de látványosabb kiegészítőt. Egy jól megválasztott óra vagy egy minimalista karperec stílusos megoldás lehet. 

3. Egyszerű, letisztult összkép

A túl bonyolult, mintás ruhadarabakok helyett egyre inkább az egyszerű és letisztult dizájnok kerülnek előtérbe. Az egyszerűség sosem megy ki a divatból, és idén különösen hangsúlyos lesz.

4. Öltönyből sem csak a szűkített fazon jöhet szóba

Az elegáns megjelenéshez 2024-ben már nem feltétlenül szükséges merev és szűkített öltöny. A laza és kényelmes fazonok legalább olyan elegáns hatást tudnak kiváltani. 

5. Bőrkabát helyett bomber dzseki

A bőrkabátok a mai napig divatosak, de mégis érdemes lehet áttérni a könnyebb és fiatalosabb stílusra, amelyet a bomber dzsekik képviselenk. Ezek egyre népszerűbbek, és sokféle variációban elérhetők, valamint könnyedebbek, de mégis stílusosak, ezáltal ideálisak a tavaszi és őszi hónapokra.

(urak.hu)

(Borítókép: Fiatal férfi öltönyben. Illusztráció: NejroN/Getty)