Egy új YouTube videó mutatja be, hogyan lehet heti 2-3 rövid, intenzív edzéssel megszabadulni a nem kívánt hasi zsírtól, anélkül, hogy az embernek órákat kellene töltenie az edzőteremben.

A strandidőszak közeledtével sokan kezdenek el kapkodni, hogy formába hozzák magukat a nyárra. Johnny V új videója, amely a YouTube-on futó sikersorozat része, éppen idejében érkezett, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik gyors megoldást keresnek.

Az ötperces, heti 2-3 alkalommal végzendő gyakorlatokkal Johnny azt ígéri, hogy rövid idő alatt elérhető a kívánt lapos has.

A videóban bemutatott gyakorlatok könnyen követhetőek és hatékonyak. A felhasználók pozitív visszajelzései szerint a módszer tényleg működik. “Ez a szett így szünet nélkül k…kemény..ügyes vagy!” – írja egyikük, míg egy másik hozzászóló hozzáfűzi:

Mikor először csináltam, gyakran leraktam a térdem, de most sikerült végigcsinálnom!

Johnny V programja tehát egy valós alternatívát kínál azok számára, akik nem szeretnének órákat tölteni az edzőteremben. A videó nem csupán az edzésmódszert mutatja be, hanem motivációt is ad a folyamatos fejlődéshez, ami különösen fontos a nyári szezon közeledtével, amikor mindenki a lehető legjobban szeretne kinézni a strandon.

(Borítókép: egy izmos férfi, aki súlyzót tart a kezében. Fotó: Getty Images)