Nyerő játékok: top 10-ben a zenélő Barbie és Polly limója

Mit szólna egy kisfiú, ha a karácsonyfa alatt egy távirányítható Ducatit találna? Apukája valószínűleg rángó alsó ajakkal várná, hogy gyerkőce aludni térjen és végre ő is kipróbálhassa álmai tűzpiros motorját. Beszélő baba, zenélő Barbie, többszemélyes autóversenypálya, Polly pollywoodi limója és más újdonságok az idei év kedvenc játékai között.


Magyarországon idén rendezték meg első alkalommal a Duracell Játékversenyt. Négy játszóházban száz gyermek és száz szülő próbálhatta ki a játékokat, amelyeket a karácsonyi időszakban kezdtek forgalmazni hazánkban, ezután szavazhattak a nekik legjobban tetsző darabra.

Rendhagyó sajtótájékoztatón hirdették ki a végeredményt a Fővárosi Állatkert Barlangtermében, meghívták ugyanis az újságírók gyermekeit is. Az eredményhirdetés és díjátadás végén a csemeték kipróbálhatták a nyertes játékokat.

Párás tekintettel figyeltük a tülekedést Polly Pocket Pollywood limójának vagy a My Scene Superbling Styling Head megkaparintásáért. Időnként reflexből rántottuk el fejünket a távirányítható repülő támadása elől, mindeközben a Forma 1-es autó és a piros Ducati a lábaink előtt karambolozott sokadjára. Már-már karácsonyi hangulatba andalítva csüggtünk Baby Annabell szavain.

Mindezek alapján bizton állíthatjuk, a zsűri jól döntött. Olyan cuccok ezek, amelyekkel minden valószínűség szerint nem sülünk fel a karácsonyfa alatt.

Az idei tíz legkedveltebb játék:

1. The Digital System – többszemélyes autóversenypálya
2. Cella Sticker Machine - matricanyomtató
3. 1/14 Renault F1 – távirányítható autó
4. My Scene Superbling Styling Head – babafej szépítkező készlettel
5. I Plane – távirányítható repülő
6. LEGO Sport Football Set – mini futballpálya rugós játékosokkal
7. 1/5 Big Race Ducati Desmosedici – távirányítható motor
8. Baby Annabell – élethű beszélő baba
9. Polly Pocket Pollywood Limo – mini öltöztető baba limuzinnal
10. Barbie Diaries Barbie Doll – zenélő Barbie
Oszd meg másokkal is!
Mustra