Szárnyas Barbie gőzmozdonnyal érkezik a fa alá

Megkezdődött a visszaszámlálás. Néhány nap, és megáll a pillanat a fa körül. Addig is adjunk egymásnak jó ötleteket, hogy mit vegyünk ajándékba a gyereknek! Akár az utolsó pillanatban is.


Fókuszban nálam a hat éves lány és a másfél éves fiú gyermek van. Azt hiszem, hogy addig lehetnek elveink, amíg gyerekeink nincsenek. Onnantól kezdve meghajolhatunk Barbie, Micimackó, Kis hableány, és az egész Disney birodalom előtt.

Lányom imád barbizni, miután örökölt az unokanővérétől egy tucatot. Ez van. Így idén támogatjuk eme vágyát, hiába hárítottam szülinapján, most mégis megvesszük a remek szárnyas Barbie-t. Bár félek, hogy megint nem vagyok up to date, hiszen Barbie és a 12 táncoló cipellő című film újabb arany darabot lökött a piacra. És az oviban nem mindegy sajnos, hogy kinek mije van. Anyukák, felköthetitek a gatyótokat.

A Pöttyös Panni-rajongásból eredően természetes volt, hogy ha ünnep, akkor venni kell. Plusz egy gyerek lexikont is mellétettem. Mivel nagy rajzművész a gyerek, elragadtattam magam és vettem neki olajpasztellt. Meg ezüst, arany és óarany grafit cerkát, por pasztell ceruzát és rajzmappát. Gondolom, ez az, amikor a szülő a saját vágyait vásárolja össze.

Nálunk a ruha mindig bejön. Egy kis blúz, szoknyácska bármikor sikert arat. A Minimaxnak köszönhetően, felkerült a listára egy mágneses ékszercsoda. Szerintem megfogta a lány képzeletét, ahogy a reklámban lekapcsolják a srác övét. Egyelőre ennyi. Azt hiszem, annyi ajándékot vettem, hogy átdobok néhányat a rokonoknak, így kiegyenlítődik talán az ajándékáradat.

A fiammal szintén így jártam. Kisvonat lázban égünk, mondanom sem kell, hogy ebben nagy szerepe van Thomas gőzmozdonynak, a már említett csatornáról. Néha Panna mellett bizony elcsípi, olyankor úgy kell lecuppantani a tv-ről. Szóval beszereztük már Mollyt, Thomast és valaki egyéb szereplőt, mini mágnes vonat személyében. Nagy lesz az öröm.

Mazsola és Tádé a kedvenc meséje, ezt naponta többször is diavetítőzzük. Így beszereztem a Megint Mazsola című könyvet, ami telis-tele van színes fotókkal. Tádé sajnos még nem szerepel benne, nem is tudom, hogy emészti meg Andris, ezt csak itthon vettem észre.

Bartos Erika Kistestvér születik című könyvének örülök a legjobban. Megfogni és nézegetni is jó, tündéri rajzokkal van tele. Aztán természetesen kap Playmobil kis vonatot. Pirosat, természetesen. Vettem még az Ikeában olyan golyóhúzogatót, ami dróton kanyarog össze-vissza. Ezt személy szerint nem értem igazán, hogy miért jó játék, fiam mindenesetre rajong érte, ám legyen. Kap még fa napocskás formát, amit botra kell ráhúzni és egyre kisebb a mérete a napkorongoknak. Az egészet megspékeltem egy plüss foci labdával. Ennyi. Gigantikus mennyiség szerintem, de kiket kényeztessünk el, ha nem a gyerekeinket?

Szóval lányok, asszonyok! Ragadjatok billentyűzetet és osszátok meg velünk, ki mit tesz a fa alá!

win
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek