Hercegnőnek öltözik a legtöbb amerikai kislány

Amikor én kicsi voltam, akkor a legmenőbb jelmez az oviban az orvos volt, meg a varázsló, meg a palóc menyecske (Nógrád megyéről van szó) mindegyikből volt mindig egy tucat. Nem vagyok pedig olyan öreg, így ma sem értem, mért a palóc menyecske volt a lányok között a legmenőbb, nem pedig a királylány.

Hogy ma mi a farsangi divat az oviban azt nem tudom, mert az én lányom még nagyon kicsi, arról azonban hivatalos adat látott napvilágot, hogy miben villantanak az amerikai gyerekek a jelmezbálon. Bár ott ugye nem a karneváli szezon hanem a Halloween számít a legnagyobb beöltözős mulatságnak.


A statisztika nem minden tanulság nélkül való, bár azon nem lepődik meg senki, hogy a legmenőbb jelmez a hercegnő, a második pedig a Pókember. Utóbbiban csak az a ciki, hogy anyuka nehezen tudja elkészíteni, kölcsönző kell hozzá. Ezután következik a kalóz, a boszorkány, a tündér, majd a Disney hercegnők és a Star Wars karakterek. Aztán teljesen elszabadul a pokol, jön a szellem, a szörny, a vámpír, a nindzsa és a sárkány, majd a többi olyan hős, mint Superman, Batman és Harry Potter. Az olyan szerény kis mesefigurák, mint Micimackó és társai a lista legvégén kullognak. (forrás: Shoppingblog)
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek