Véres, visítós, viharos szülések

Újabb videókat válogattunk különféle szülésekről. Véres császár, szülés gátmetszéssel, fekve, vízben, otthon, patkószéken és az ikea közepén.

Császármetszés

Négyperces videó császármetszésről. Szörcsögés, vér, kórházi eszközök, csak erős idegzetűeknek. Akik nemrég ettek vagy terhesek, ne nézzék meg. A bébi a videó felénél sír fel, rendbe teszik, majd kikapják a méhlepényt és varrnak.



Gátmetszés

Anya fekve nyom, baba feje megjelenik, a doki előkapja az ollót és már nyisszant is. Ismét véres jelenet, ám megnyugtatok mindenkit, hogy ebből az anya nem sokat érez. Bizarr néhány másodperc következik, a baba feje a nő lábai között, a szülésznő törölgeti az arcáról a vért. Néhány csavarás, húzgálás után végre kibújik a baba, anya megkönnyebbülten vigyorog.



Szülés vízben

Hatásvadász videó vízben szülésről Bryan Adams leghíresebb zenéjére. Fények, nyugalom, hátmasszázs, szemérmes nyüszítés, kicsusszan a bébi, boldogság, örömkönnyek. Így is lehet.



Otthonszülés

A félperces videó a holland otthonszülést népszerűsíti. Pont, ahogy az ember képzeli: nyugis otthon, apa öleli anyát, gyerek seperc alatt kint van, mindenki boldog és elégedett.



Visítva

Miközben közelről látjuk, ahogy a gyerek feje tágítja a hüvelynyílást, vérfagyasztó sikolyok hallatszanak, mintha csak egy gyenge amerikai filmben lévő szülést néznénk. Mifelénk azt tanítják, hogy ne kiabálj szülés közben, mert akkor a sikítozásra megy el az energiád és nem lesz erőd nyomni. Ha behunyjuk a szemünket, a hangokból akár szexfilmre is gondolhatunk. Csak annak a végén nem sír fel a gyerek.



Patkószéken

Kicsit bizarr, ahogy a kismama patkó alakú széken ül, előtte térdelnek az orvosok, majd megjelenik a gyerek feje. Ahogy kicsúszik, azt hinnénk, hogy le fog esni szegény, de a dokik szerencsére elkapják.



Viharos szülés az ikeában

Előfordul olyan is, amikor a gyerek néhány perc alatt megszületik, és nincs tekintettel arra sem, ha anya épp az ikeában szeretne konyhabútort venni.



Oszd meg másokkal is!
Mustra