Apa Metallicát énekel a kiságy mellett

Apa a rácsos ágynál áll és a Nothing else matters-t énekli a párhetes gyerekének, majd felbátorodva belekezd a Highway to Hellbe, amelyet a Smells like teen spirit követ. Nem is olyan elképzelhetetlen, mint ahogy elsőre hallatszik.

Ki mondta, hogy csak Halász Juditot meg idétlen gyerekdalokat  lehet benyomni a lejátszóba, ha a kölyköt altatjuk? Szundikálhat az a csecsemő Metallicára, AC/DC-re, Nirvanára vagy Pink Floydra is. És állítólag rémálmok sem fogják gyötörni.



Honnan is származhat az ötlet, mint Amerikából, ahol néhányan úgy gondolták, ami jó a szülőknek, jó lehet a gyerkőcnek is, csak kissé át kell alakítani a számokat, hogy szerencsétlen ne rémüljön halálra a kemény rockzenétől. A babafülsértő gitárszólók helyett megnyugtató harangjátékkal, vibrafonon és melltoronon szólalnak meg a jól ismert dallamok.

Hiába, a zenei nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. És végre apa sem fog kibújni az esti altatódal-éneklés nemes feladata alól. Máshogy fog szólni apa fahangján a Metallicától az Enter Sandman, a Nirvana Come as you are-ja vagy a Hotel California. A nagyi meg dalolhatja unokájának a Yesterday-t. 

A cég kínálatában jelenleg 24 album található olyan klasszisok legismertebb számaival, mint a Metallica, a Radiohead, a Pink Floyd, a The Cure, a Ramones, Led Zeppelin, Bob Marley, a Rolling Stones, a U2 vagy az AC/DC. A cédéket 17 dollárért vesztegetik, a honlap szerint már egy rakás díjat bezsebeltek az instrumentális altatódal-albumokkal. Lelkesen várjuk a Guns N’ Roses, az Aerosmith, a Bon Jovi és az Iron Maiden- feldolgozásokat is.
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek