Anyja szerint lelkiismeretlen a nyolcasikreket szülő nő

Lelkiismeretlen tettnek nevezte lánya újbóli gyermekvállalását a Los Angelesben január 26-án született amerikai nyolcasikrek nagymamája, Angela Suleman. Egy, a RadarOnline.com honlapon található videofelvételen beszél az immár 14 gyermekes Nadya Suleman édesanyja. Míg a mesterségesen megtermékenyített asszony kórházban volt, addig ő vigyázott az elvált nő hat másik gyermekére. "Már van hat gyönyörű gyermeke, miért tette ezt? Én küzdök a többi gyerek nevelésével. Emeletes ágyak vannak a lakásban mindenhol, turnusokban étkezünk és gyermekruhák lepik el az egész házat" - mondta a nagymama.



A honlapon továbbá fényképek találhatóak Angela Suleman szétdúlt - három hálószobás - otthonáról, ahol jelenleg lányával és annak gyermekeivel élnek együtt. A hálószoba padlóját a szekrényekből kizúduló ruhák lepik el, a szoba tele van zsúfolva kiságyakkal, és lepedők lógnak a függönyök helyén. Mike Furtney, az anya szóvivője szerint mivel Nadya Suleman az utóbbi két hónapban nem tartózkodott otthon, nem is vonható felelősségre a házban uralkodó állapotok miatt. A szóvivő azt is hozzátette, hogy az édesanya - tervei szerint - nagyobb házba fog költözni gyermekeivel, amint a nyolcasikrek nem szorulnak már orvosi felügyeletre, írja az MTI.

A nagymama állítása szerint Nadya barátja a biológiai apja mind a 14 gyermeknek. "Szerelmes volt a lányomba és feleségül akarta venni. Ám a lányom egyedül akarta nevelni a gyerekeket" - mondta az asszony. A jelenleg egyedülálló 33 éves anya az NBC Today-nek adott interjújában elmondta, hogy ugyanaz a szakember végezte az embriók beültetését mind a két esetben. Ennek ellentmondva a nagymama azt állítja, hogy az újabb ikerszülésnél másik orvos segédkezett. A Suleman-szülők ugyanis rávették az első beültetést végző specialistát, hogy ne kezelje még egyszer lányukat. "Rettentő mérges vagyok!" - raegált a nagymama a lánya által felkutatott másik orvos azon döntésére, amellyel elvállalta a beültetést, számol be az MTI.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra