A punci a teherbe esésről mesél a pénisznek - és a kamaszoknak?

Az internet rengeteg gyöngyszemet tartogat a számunkra, gyakorlatilag minden témában találhatunk nekünk való cikket, tanulmányt, videót. Így van ez a felvilágosítás témában is. Most egy különleges kis animációt láthattok, amelyről igazán nem tudni, hogy kinek szól.

A teherbeesés tévhiteit boncolgató remekmű két szereplője: egy férfi nemi szerv ruhában és egy punci beszélgetnek, körülbelül úgy, mintha az Ifjúsági Magazinból pattantak volna elő. A szereposztás szerint a férfi, aki amúgy erősen tudatlan – és önmagát nehezen türtőztető – a témában igazán tapasztalatlan, így a muffban feszítő punci gyújt világosságot a fejekben.

Mégpedig arról, ami minden kamaszt érdekel, például, hogy azonnal teherbe esünk-e szex után, vagy hogy akkor is terhesek lehetünk-e, ha nem történik meg a behatolás és egyéb nyalánkságok. Érdemes végignézni a videót, mert a medence szélén pihenő spermák igazán viccesek, ráadásul a petesejtet ostromló példányok is megérnek egy pillantást, ahogy virággal, vagy bonbonnal várják a sorukat – néhány gazdatesttel ellentétes képet mutatva.

Az alkotás tehát nem rossz, azonban a célcsoport meghatározása nem egyértelmű. Kisiskolások? Ki van csukva, hiszen két lábon járó pénisz és punci a két főszereplő. Mi, felnőttek? Nos, ezekkel a dolgokkal talán már tisztában vagyunk, így nem marad más hátra, mint a fiatal felnőttek, vagyis a kamaszok. Így nekik ajánlom, két szex között, pihenésképpen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra