Anya kedvence: melegítős törlőkendő-doboz és pároló-pürésítő

Az Anya kedvence sorozatunkban olyan tárgyakat mutatunk be, amelyek megkönnyítik a szülők életét, vagy valamiért érdekesek, különlegesek az egyre szélesedő gyereknevelési eszközök piacán. Ma egy olyan gépre esett a választás, amellyel egy helyen lehet párolni, majd pempőt készíteni a gyereknek, és szót ejtünk a műszálas törlőkendőt nedvesen és melegen tartó kütyüről is, amely nyilván nélkülözhetetlen a csecsemős háztartásokban.

pároló-turmixoló
pároló-turmixoló

Bár itthon nem kapható, hazai fórumokon mégis sokan dicsérik a pároló-turmixológépet, amellyel időt spórolhat az anya, és az sem elhanyagolható szempont, hogy a babakaja-készítés után nem áll hegyekben a mosogatnivaló. A gépbe csak bele kell dobálni a zöldségeket, amelyek megpárolódnak, majd egy gombnyomásra püréállagúak lesznek. A termék 149 dollárba, azaz közel 33 ezer forintba kerül.

nedvesen és melegen tartja a törlőkendőket
nedvesen és melegen tartja a törlőkendőket

Szintén itt bukkantunk a törlőkendőket melegen és nedvesen tartó dobozkára, amely a kis törülközőket felmelegíti és nedvesen-melegen tartja. A 30 dolláros (kb. 6600 Ft) szettben négy bambuszból készült műselyem kendő található. Az előre kimosott, nedvesített és feltekert kendőcskék a dobozkában nedvesen és melegen tarthatók, így nem fog felszisszenni a kisbaba, ha hideg ronggyal érünk érzékeny popsibőréhez.

Te is találtál kismamáknak, anyukáknak való érdekes terméket, vagy használsz olyan tárgyat, ami megkönnyíti a gyereknevelést? Küldd el nekünk erre a címre, hogy megoszthassuk a többi olvasóval is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek