Egy bizonyos szintig normális minden kapcsolatban, hogy a feleknek vannak titkaik egymás elől. Persze, az ember az első szenvedélyes szerelem hevében úgy érzi, mindent meg kell osztania a másikkal a totális bizalom jegyében, de aztán lassanként kiderül, hogy ez a minden nem feltétlenül jelent tényleg mindent. Érthető például, ha valaki nem akarja feleségének elmondani, hogy mennyi pornót néz vagy hogy van még egy felesége. De azt, hogy este el akar menni a haverjaival? Egy bizarr rendőrségi hír következik Arizona államból, ahol él egy olyan pár, akik a jelek szerint nem szoktak mindent megbeszélni egymással.

Ez a bizonyos Justin Sarten egy Florence nevű városban él az USA-ban. A 22 éves fiatalembernek van (vagy legalábbis a múlt hétvégén még volt) egy barátnője, de Sarten úgy gondolta, a csütörtök estét ezúttal nem vele fogja tölteni. Nagyon félelmetes lehet ez a bizonyos csaj, ha a fiatalember úgy döntött, hogy inkább nem vallja be neki az igazságot, hanem azt írta meg neki SMS-ben, hogy elrabolták és éppen az autósztrádán viszik valahova ismeretlenek. Aztán szépen elment a haverokkal bizniszelni.

Vajon Sarten azt hitte, hogy a barátnője egy vállrándítással túlteszi majd magát azon, hogy ő emberrablók markába került? Ez nem derül ki az AZ Family tudósításából, mindenesetre nem így történt. Nem túl meglepő módon a barátnő értesítette Sarten anyját, majd a rendőrséget is arról, hogy elrabolták a fiatalembert. Ezek után a hatóságok felvették Sartennel a kapcsolatot, aki ezek után nekik is írt SMS-t arról, hogy tényleg emberrablók tartják fogva.

Ekkor a rendőrök elindultak érte, majd szépen meg is találták Sartent három férfi társaságában egy Walmart hipermarketben. Megkérdezték tőlük, hogy ők-e az emberrablók, amire egy valószínűleg elég komikus jelenetet előadva a haverok azt mondták, hogy dehogyis. Sarten a kihallgatás során bevallotta, hogy csak kitalálta az emberrablós sztorit, erre szépen letartóztatták azért, hogy hazugsággal pazarolta a hatóság idejét, amikor ők közben valami fontosat is csinálhattak volna.