Pont a múltkor írtunk arról, a társkeresésen kívül mire jó még egy társkereső. Hát most egy újabb ponttal bővíthetjük a listát: utazásra is jó. Bizonyos Daniel Beaumont a Tinder nevű társkereső appot használta ingyentaxizásra. Összesen 89 csajt szedett fel és 80 nap alatt 7600 km-t tett meg ezzel a módszerrel, beutazva észak-Amerikát. Tapasztalatait itt foglalta össze, a legérdekesebb részleteket alább olvashatja, a nőket pedig, akik segítettek neki, a képösszeállításban láthatja.

Szóval ez a brit srác 2014 májusában stoppolgatni próbált az utak mellett Kanadában. Hát nem gyakran vették fel, úgyhogy úgy döntött, ha már rajta van a Tinder a telefonján, megpróbálja azt használni az utazáshoz. Azaz: átírta a profilját úgy, hogy egyértelmű legyen, hogy éppen utazik, és hogy segítséget keres az úthoz, és mindenkit bejelölt, mint potenciális partnert (erre van egyébként már egy külön app). Ha valakivel csetelni kezdett, a beszélgetést vagy azzal kezdte, hogy szóba hozott valami érdekességet a lány profiljával kapcsolatban, vagy kerek perec rögtön letámadta a kérdéssel, hogy a csaj nem tudná-e elvinni kocsival.

Beaumont egyébként nemcsak a Tindert használta az utazáshoz, hanem pl. a CouchSurfinget (ahol elsősorban ingyenszállást lehet szerezni) meg a Craigslistet is (ami meg egy általános hirdetési oldal). De érdekes módon a Tinderen aratott a leginkább, mert úgy érezte, a lányokat vonzza a kaland, még akkor is, ha jól tudják, hogy egy vadidegenben megbízni elég felelőtlenség lehet.

Sokan azt mondták, szívesen tartanának Beaumont-nal az egész turnéra, de nincs elég pénzük, vagy szeretnének egy normális állást, vagy adósságot kell törleszteniük. Egyvalaki viszont úgy döntött közülük, fogja a hátizsákját és maga is utazni kezd, valaki más pedig 500 km-nyire elvitte  a srácot. Alább mutatjuk, hogy pontosan kikről is van szó, mert Beaumont jó sokat fotózott az út során.