A mai sztoriban adott egy kínai nő, bizonyos Ting Szu. Neki van egy ikertestvére és egy férje, utóbbitól született két gyereke, szintén ikrek. Azonban a férfi egyre gyanúsabban viselkedett az utóbbi időben, a nő pedig egyre biztosabb volt, hogy csalja az ura. Egyszer titokban utánament, és azt látta, hogy a férj egy parkolóban beszáll egy autóba. Na, gondolta ekkor nyilván Ting Szu, most lebuktatom a férjemet és a lotyót, akivel hentereg. Odament, bekopogott, a férfi tényleg éppen meztelenül hempergett valakivel – méghozzá a feleség ikertestvérével.

A kettyintésen rajtakapott párocska ekkor kiszállt az autóból, pucéran, úgy, ahogy voltak, nyilván, hogy valahogy lenyugtassák Ting Szut. A feleségnek viszont esze ágában volt lenyugodni, először a telefonjával lefotózta a ruhátlanul tetten ért párt, majd bepattant az autóba, és hiába kopogott a férj, a nő gyorsan bezárta az ajtókat, és végül el is hajtott.

További két dolog történt még ezután. A parkolóban levő többi ember is elkezdett fotózgatni, merthát mégse lát az ember minden nap egy tökpucér, rajtakapott párocskát. Aztán meg gyorsan töltögették is fel a netre a képeket a kedves szemtanúk, így aztán a sztori akkora nyilvánosságot kaphatott világszerte, hogy a Jezebelen keresztül hozzánk is eljutott. Persze nem minden kínai férfi ilyen béna, ő például jól elbújt, nehogy tettenérjék félrelépés közben.