Nem olvasom rendszeresen a blogot, de azért párszor már belefutottam, és mindig nagyon érdekes/elgondolkodtató, esetenként kicsit bosszantó történeteket olvasok, de ez így is van rendjén. Most először gondoltam, hogy írok, mert olvastam két beküldő (Vilmos és Aldó) levelét, amit közzétettetek. Mindkét oldalról látom/láttam a témát tehát a fiatalabb srác-idősebb nő és a fiatalabb lány-középkorú pacák verziót is” – ezzel a bevezetővel kezdi a levelét Bálint, és aztán amit leír, az egyrészt lesújtó véleménye a mai magyar huszonéves nőkről, majd a harmincon felüli hölgyek dicsérete. Szóval igen, Bálint is úgy érzi, hogy idősebb nővel jobb, és meg is indokolja, hogy miért. Egyet ért? Vitatkozna? Más a tapasztalata? Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Én 27 éves vagyok most. Egy nagyon kedves lányismerősöm, aki velem pontosan egyidős, már lassan két éve van egy nála majd 10 évvel idősebb palival. Nem érzi jól magát! Ez az elején látszott, de akkor még bebeszélte magának, most már egyértelműen ki is jelenti, hogy nem érzi jól magát, mégsem lép ki, mert jobban fél az esetleges, pusztán átmeneti létbizonytalanságtól, mint hogy megrizikózza, hogy idővel talál egy talán vele egykorú vagy nem ekkora különbséggel rendelkező, de jobb partnert! Totálisan anyagias, ahogy a további vele egykorú lányok 80%-a! Vilmos nevű levélírónak mindenben e téren igazat adok!

Ezt egészen egyszerűen érzelmi nyomornak hívom, hogy ezek az lányok/nők képesek saját magukra erőltetni olyan dolgot, amit legbelül ők sem akarnak, de mégis így csinálják a dolgaikat... Miközben egy esetlegen számukra szimpatikus, velük egykorú srácot pedig lepattintanak, pusztán mert tudják, hogy ott még várni kéne erre.

A másik része a dolgoknak – két idősebb nővel folytatott viszonyon is túl vagyok már. Az első még 25 évesen ért, akkor egy 34 éves nővel hozott össze a szerencse, majd utána tavaly egy 37évessel.

Azt hiszem, azoknak, akik voltak már akár egyszer is életükben hasonló korú nővel, nem kell mondanom, hogy a szex klasszisokkal jobb! Egészen egyszerűen simán megcsinálnak dolgokat (és a jó ízlés határain belül természetesen), ami egy 23-31 közötti nőnek egészen egyszerűen derogál. Mert azok úgy vannak vele, hogy itt van a kis hülye, tegye össze a két kezét, hogy vele vagyok, mert annyira jó nő vagyok, és nehogy már még ezt-azt kérjen tőlem a kommersz dolgokon kívül!

Az első nővel még együtt éltem többé-kevésbé 4 hónapot, a másodikkal már nem. A lényeg, totálisan leszarták, hogy milyen anyagi körülmények között élek, kivel élek, hol járok, amikor nem velük vagyok. Alapvetően egy jól öltözött ember vagyok, de nem süt rólam, hogy nagyon jó financiális helyzetben lennék – mert nem is voltam soha. Megvan, amire kell, nem okozott gondolt elvinni őket egy normális helyre vacsorázni, de nem szórtam a pénzt, egy átlagos fizetésből okosan gazdálkodva tudom fenntartani magam.

Ez elég volt nekik, de ezt ők le is szűrték, nem kérdezősködtek már a megismerkedéskor sem. Tudják hogy ez egészen egyszerűen nem rájuk tartozik. Mindenki abból él és úgy, amiből és ahogy tud, kész!

Az ismerkedés pedig az ilyen korabeli nőkkel úgy megy, mint a karikacsapás. Ha megvan a szimpátia (néha kémia is), akkor azt éreztetni fogják veled is. Ebben nagyon profik! Ha van szimpátia, és te határozottan lépsz fel, akkor minden megy, mint a karikacsapás. Ha nincs, akkor pedig nem fogják veled elhitetni csak azért, hogy unalmas óráikban valakivel meghívathassák magukat.

Tehát szummázva, Aldó nevű levélírónak azt tanácsolom, hogy bárhol rá lehet akadni az ilyen korú nőkre, csak abban a pillanatban, amikor azt érzi, hogy szimpátia van, akkor határozottan cselekedjen, ennyi. Nyilván ezt személyesen érezni sokkal könnyebb, nekem is így sikerültek. És számomra illetve – a két levélíróból is kiderül, több 20-as éveiben járó srác számára is – lényegesen vonzóbbak a 33-34+-os nők. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a nőknek vagy egy megmagyarázhatatlan és szavakkal nehezen leírható kisugárzásuk, ami nagyon vonzóvá és szexivé teszi őket!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.