Untitled-1

Bátor: hagyták a szőke nőt vezetni az első randin

2015.02.17. 14:12

A fenti videónak megvan az a két szépséghibája, hogy egyrészt valentinos, másrészt reklám. De egyébként minden annyira csodálatos a Ford Mustangnak ebben a három és fél perces promójában, hogy csak ajánlani tudjuk a megtekintését. Nem egy klasszikus reklámfilmről van szó ugyanis, hanem egy kandi kamerás szívatásról. Néhány férfi azt hiszi, hogy egy igazi villámrandizós eseményen vett részt, ahol a kiválasztott szőke cicababával elmennek most egyet autózgatni ismerkedési céllal. A csajnak jó autója van, és ő vezet.

A vicc az egészben az, hogy a csaj csak úgy csinál, mintha tényleg egy átlagos buta szőke nő lenne: pl. az elején azon panaszkodik, hogy jaj, nem is tudja, hogy is kell ezeket a sebváltós kocsikat vezetni (ugye Amerikában az automata váltós kocsik a jellemzőek). Néznek is a pasik gyanúsan nagyokat.

Csakhogy a csaj igazából egy autós jelenetekre szakosodott kaszkadőr, és egy ponton azt mondja, hogy ja, erre rövidebb, hajtsunk ide be. Az áldozatok nem tudják, hogy ez egy forgalom elől elzárt terület (bár mondjuk eléggé ordít róla), és itt a nő bemutatja kaszkadőri tudományát. Az anyósülésre beövezett férfiak reakcióit meg se próbáljuk szavakba önteni, ön már úgyis rákattintott a play gombra, és hamarosan látni fogja, hogy mi történt.