A Beautifulpeople.com egy társkereső, ami kizárólag szép emberekre szakosodott, írtunk már róluk többször is. Hogy ki a szép, azt a már regisztrált tagok döntik el a jelentkezők feltöltött fotói alapján: akit a többi szép nő/férfi nem talál elég meggyőző külsejűnek, az nem csatlakozhat. Így jár a bekerülni kívánók kb. 70%-a, az oldal 2003-as indulása óta ugyanis több, mint hétmillió embert tanácsoltak el, míg bent csak 800 000 gyönyörű júzer van. A képeken látható Tawnie Lynn egy amerikai playmate és modell, aki színésznő is (szeretne lenni), eddigi munkáit elég szórakoztató áttekinteni saját website-ján. Ő is jelentkezett, őt se szavazták be, de aztán megtalálta a megoldást.

Ez a bizonyos Tawnie Lynn a kiszavazás után belátta, hogy tényleg nem elég szép, ezért elment és megműttette az orrát. Azt ugyan szó szerint nem nyilatkozta le az ABC tudósítójának, hogy direkt azért plasztikáztatott volna, hogy erre az oldalra bekerüljön, de tény az, hogy az új orral újra megpróbálkozott a Beautifulpeople.com-on, és ekkor már sikerrel járt, úgyhogy most már ő is tagja a szépek társkeresőjének.


World News Videos | US News Videos

A teljesítményhez csak gratulálni tudunk, de Tawnie Lynn is jól tudja, hogy innentől kezdve sem ülhet tovább a babérjain, hiszen öregedni és megcsúnyúlni ebben az exkluzív társaságban szigorúan tilos. A Beautifulpeople.com igazi rendezvényeket is tart, ahol a szép emberek élőben is gyönyörködhetnek egymásban, és ide nem engedik be azokat, akik az életben nem is olyan szépek, mint a feltöltött képeken.

Plusz folyamatosan figyelik a feltöltött fotókat is, és akiről úgy tűnik, hogy elengedte magát, azt újra szavazásra bocsátják, és így simán lehet, hogy a többi tag kiszavazza az idő közben megcsúnyult júzereket. A Daily Mail azt írja, hogy megint kirúgtak háromezer embert, de persze azt nem írják, hogy mennyi idő alatt szórtak ki ennyi szerencsétlent – bár nyilván nem a legutóbbi sajtóvisszhangot kapott kirúgási hullám óta.