91570245

Jól próbára tették: a nője és az exe is a folyóba ugrott miatta

2015.03.19. 15:44

Az alábbi történet Kína keleti részén, a frenetikus nevű Csöcsiang tartományban esett meg, és a vírusként terjedő sztorit több nyugati weboldal is átvette a People.cn-től, pl. itt láthat fotókat a végkifejletről, vagy az alábbi videóban, ahol egy elég félelmetes robothang olvassa fel a hírt. Az incidens főszereplője egy 21 éves férfi, bizonyos Vu Hszia. Ő korábban egy nála egy évvel fiatalabb lánnyal járt, Jun Tanggal, de egy hosszabb kapcsolat után négy hónapja szakított vele, és most már Rong Caóval jár, aki 22 éves.

Bár Kínában nem lehet probléma, hogy egy nő egyedülálló, huszonéves férfit találjon magának (a fordított felállás a problematikus, mivel éppen, hogy nőhiány van), Jun Tang egyszerűen nem tudta túltenni magát a szakításon, és folyamatosan zaklatta az expasiját, hogy rávegye, hogy hagyja el az új csaját és térjen vissza hozzá.

Vu Hsziának az az elég ostoba ötlete támadt, hogy találkozzanak hármasban és így beszéljék át a problémákat, hátha így lenyugszik az exe és beletörődik, hogy annak a kapcsolatnak vége. Persze nem békés beszélgetés lett a dologból, hanem vita, ami odáig fajult, hogy Jun Tang, a korábbi barátnő a közeli folyóba vetette magát azzal a céllal, hogy a férfinak utána kelljen ugrani, hogy megmentse. Ezt az új barátnő nem nézhette tétlenül, és az a zseniális ötlete támadt, hogy ő is beugrik a folyóba, ezzel választásra kényszerítve a férfit, hogy kit ment meg: a régi nagy szerelmét vagy az új, aktuális nőjét.

Vu Hszia számára nem volt túl nehéz a dilemma, természetesen azt a nőt mentette meg, akibe éppen szerelmes, és felhívta a testvérét, hogy segítsen a másik csajnak. Mellesleg ez a kis kaszkadőrmutatvány a hölgyek részéről nem volt éppen kellemes vagy veszélytelen, ez a folyó ugyanis nem túl mély, de nagyon iszapos és mindketten mellig elsüllyedtek az iszapban. Egy idő után az exnő, Jun Tang is elkezdett telefonálgatni, hogy mentse ki valaki a folyómederből és végül a tűzoltók tudták csak kihúzni. A fotókon jól látszik, hogy tényleg mellig iszapos lett. Hát gratulálunk neki.