Annyi saját történetet olvastam itt a blogon, hogy úgy döntöttem, megírom a sajátomat” – amint az alábbi levél beküldője is írja a saját sztorijának bevezetőjében, tényleg nagyon sok mindent hallottunk már olvasóinktól, de ilyet, mint az alábbiak, még nem. Ennek megfelelően a levélírónak is egy elég különleges álnevet adtunk, azt, hogy Zselyke. Ő egy kapcsolat és egy szakítás történetét írja meg, de ezúttal úgy tűnik, a kapcsolat végéért a leginkább egy harmadik személy a felelős, egy olyan személy ráadásul, akit Zselyke eredetileg szívesen fogadott. Nem lőjük le a poént előre, olvassa el, aztán ha tud rálicitálni, írja meg ön is saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

22 éves vagyok, lassan 23. Harmadéves főiskolás. A barátomat a kollégiumban ismertem meg. Nem azt mondom, hogy felhőtlen volt a kapcsolatunk, de mindig arra jutottunk, hogy szeretjük egymást és kellünk egymásnak. A tanévet tanulással, a nyarat munkával töltöttük. Elég hamar összeköltöztünk. Az albérletben minden teljesen más volt, végre a magunk urai voltunk.

Majd jöttek a közös tehervállalások. Bérelni kezdtünk nem sokkal az első évfordulónk után egy garázst. Sokat jártunk ki, mert a barátomnak Trabantja van és igényli a törődést. Épp a kocsi okán lett egy haverja. Azonos autó és a hülyeségre való hajlam mindkettejükben megvan. Ennek a srácnak volt akkor barátnője.

Kábé fél év telt el, mire kihozta hozzánk, és négyesben nevettük át a délutánokat. Ősszel ugyanott dolgoztam, mint a span csaja. Sokat jártak át hozzánk, volt, hogy a lány egyedül jött. Mindenben segítettem neki. Ha nem tudott hazamenni, akkor nálunk aludt, persze kapott pizsamát, másnapra zoknit, enni, és nyilván a vendég választott filmet. Azt hittem, barátok vagyunk. Ő pedig ezt kihasználta, hogy kifigyelje, hol lehet a barátom és közém éket ütni.

Sikerült neki. Meglepően alapos volt. Tudta, hogy ha megcsalna a barátom, akkor soha többé nem állnék vele szóba, bekamuzta, hogy lefeküdtek és szerelmesek. Sikerült szétszednie minket. Elköltöztem a közös albérletből, vissza a kollégiumba. A lány pedig nem sokkal később beköltözött a helyemre. Egy hónapig sikerült még átvernie a barátomat, miután kierőszakolta a szakításunkat, és azért ilyen rövid ideig, mert voltak dolgok, amikről előtte nem esett szó. Trógernek és igénytelennek elhordott a városban, mégsem ért célt.

Kiderült időközben, hogy ennek a lánynak csak így voltak kapcsolatai, beállt harmadiknak egy talán vérző kapcsolatba és szétszedte a párt, mindezt azért, hogy fedél legyen a feje felett, és ne kelljen az anyjával laknia. Ez az a pont, amikor csalódsz tulajdon nemedben. Hogy legyen hol laknia, szétszed egy párt. Figyelmeztetésként annyit közölnék, hogy mindig kérdezz utána a barátod legjobb haverja csajának. De sose ess át a ló túloldalára.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.