Ettől a sztoritól valószínűleg a tenyerébe temeti majd az arcát – egyszerűen hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek. David Tungate 58 éves, brit és van két felnőtt fia. Ez a norfolki férfi régebben újságkihordó sofőrként dolgozott, és első feleségétől a klasszikus hét év letelte után 1992-ben vált el. Ekkor azt hitte, soha életében nem lesz többet szerelmes. Hát nem így alakult. Sajnos.

Tungate-nek fiai segítettek túllépni a szakításon, és 1998-ban a férfi el is utazott Gambiába nyaralni. A sors úgy hozta, hogy itt megismerkedett egy 19 éves, helyi lánnyal és rögtön bele is szeretett. Annyira reménykeltőnek tűnt ez az új kapcsolat, hogy a férfi áttért az iszlám vallásra új felesége kedvéért, akit aztán magával vitt Nagy-Britanniába.

A nő állampolgárságot szerzett, de öt évnél tovább nem bírták egymás mellett, Tungate úgy fogalmaz, hogy a kulturális különbségek miatt nem illettek össze. De persze az is lehet, hogy csak az állampolgárság kellett a hölgynek, és ez a gondolat megint csak összetörte szegény férfi szívét.

Egyszer már bejött, 2007-ben Tungate megint úgy gondolta, hogy elmegy Gambiába feltöltődni, kiheverni az újabb csúnya válást. El se tudjuk képzelni, mi lehet ott a levegőben, de a férfi már megint szerelmes lett egy nőbe – ráadásul ez is csak 22 éves volt, úgyhogy Tungate olyan 30 évvel volt idősebb szíve harmadik választottjánál.

A férfi azonban ezúttal elővigyázatosabb volt, vagy legalábbis ezt gondolta magáról – nem lépett azonnal a kapcsolatba a nővel, hanem szépen hazautazott. De aztán kinyomozta a pincérnő elérhetőségét, és a neten kezdtek csetelni. Sajnos a Ndey névre hallható hölgyet addigra kirúgták az állásából, úgyhogy Tungate heti rendszerességgel küldött neki apanázst, plusz titokban megkeresett egy bártulajdonost is, hogy némi juttats fejében alkalmazza Ndey-t.

A pár 2011-ben találkozott legközelebb, amikor a férfi újra Gambiába utazott, egy ékszerekkel és más ajándékokkal teli bőrönddel. A közös vakáció állítólag csodásan telt, úgyhogy egy évvel később Tungate megint átruccant Afrikába, ezúttal azonban jegygyűrűt is vitt magával, és miután megvolt a lánykérés, 2013-ban össze is házasodtak Tungate fiainak figyelmeztetései ellenére. Erről a csodás eseményről van rengeteg fotó a képösszeállításban.

A pár továbbra sem költözött össze, a férj azonban Nagy-Britanniából egyre több pénzzel támogatta új vállalkozásba kezdő feleségét. Erre tavaly ősszel Tungate egyszer csak kapott egy SMS-t egy ismeretlen számról, amiben ez állt:

A feleséged hozzáment egy gambiai férfihoz, terhes is tőle, és együtt élnek Bakauban.

Ndey erre beismerte, hogy sajnos félrelépett, és itt a sztori már tényleg átcsap abszurdba, ugyanis erre Tungate reakciója az volt, hogy nem baj, majd együtt nevelik fel a babát, és még több pénzt adott, hogy legyen miből költeni a gyerekre. A férfi véglegesen ki is költözött Gambiába. Itt azonban nemhogy az derült ki, hogy a feleségének tényleg van még egy férje és együtt is él vele, hanem az is, hogy van még egy harmadik férje is (aki szintén fehér).

Ekkor nemcsak egy újabb válás következett, hanem egy feljelentés is, és Ndey kb. 80 ezer forintnak megfelelő pénzbírságot kapott, amit ha ebben a hónapban nem tud megfizetni, börtönbe zárják. Arról persze szó sincs, hogy vissza tudná adni, amit Tungate-től kicsalt (ami persze ennél egy sokkal nagyobb összeg), pedig a férfinak igencsak szüksége lenne a pénzre, mivel jelenlegi szorult anyagi helyzetében nem tud visszaköltözni Nagy-Britanniába.

Még szerencse, hogy ebben a nehéz időszakban ilyen segítőkész volt Ndey egyik volt kolléganője, Isatou. Ő maga is egy helyi hölgy és egy gambiai-angol vegyes házasságból lépett ki éppen, szóval megvolt a közös téma is. Így fordulhatott elő, hogy Tungate már megint szerelmes, és ez már a harmadik afrikai nője. Itt oldalt a képen ők láthatók együtt.

Tungate elvileg a házasságtól sem zárkózik el, de azt mondja, hogy semmiképpen sem szeretné a Isatou-t Angliába vinni, nehogy megint az derüljön ki, hogy csak az állampolgárságért mentek hozzá feleségül. Tungate ezt nyilatkozta harmadik szerelméről, ezt kapaszkodva tessék olvasni:

Csak reménykedni tudok, hogy most összejön a dolog, de ki tudja? Isatou nagyon megbízhatónak tűnik és sose kér semmit. Van egy saját étterme és lakása. Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy végre elérkeztem a hepiendhez.

Mi azért azt ajánlanánk Tungate-nek, hogy mielőtt harmadszor is kimondja az igent, vagy akár csak egy pennyt is kifizet, olvassa el előbb ezt a cikket.