Pont nemrég volt egy olyan összeállítás itt a Randiblogban, hogy milyen hazugságokat adnak be otthon a férfiak a feleségeiknek, amikor elmennek szexelni egy másik nővel. Mi a legjellemzőbb dumákat szedtük össze, erre most kaptunk egy sztorit, ami viszont valószínűleg minden idők legbizarrabb hazugságát tartalmazza. Már az érthetetlen, hogy ennek az atipikus észjárású férfinak hogyan juthatott eszébe pont ez a sztori, de az is felfoghatatlan, hogy hogyan bírta ezt a marhaságot komoly arccal beadni a feleségének, és az meg végképp mindennek a teteje, hogy a nő meg bevette az egészet és három évig semmire se gyanakodott. Egészen addig, amíg a férjéről ki nem derült, hogy közben az új csaját is feleségül vette. De az összes poént nem lövöldözzük le előre, íme egyben az egész sztori.

Szóval a főszereplő bizonyos Andrew O'Clee, aki most 36 éves, és korábban hivatásos katonaként dolgozott. 2000-ben találkozott Michelle Agbulosszal, aki nála 3 évvel idősebb. Egymásba szerettek, 2008-ban összeházasodtak, London nyugati részén laktak. Gyereket szerettek volna, jó sokáig próbálkoztak, és végül 2011-ben össze is jött, de még a terhesség előtt egy igen furcsa dolog történt a férjjel.

Egy csalási ügyben kellett bíróságon tanúskodnia, és ezután egy tanúvédelmi programban kellett részt vennie, hogy biztonságosan elrejtőzködhessen azok elől, akik ellen vallott a perben. A tanúvédelmi programnak része volt, hogy hosszabb időszakokat egy, a hatóságok által direkt erre kijelölt, titkos helyen kellett töltenie, egy úgy nevezett „safe house”-ban, de ennek hollétét még a feleségének sem árulhatta el. Sőt, magáról a tanúvédelmi programról is csak Michelle tudhatott, neki is meg kellett ígérnie, hogy se családtagjainak, se barátainak, senkinek nem beszél a perről és a tanúvédelemről. O'Clee saját kislánya születésére is éppen, hogy csak beugorhatott a kórházba, elvágta a köldökzsinórt, és utána indult is, mint elmondta, rendőrök várták a kórház előtt, hogy visszakísérjék a biztonságba.

Szóval az O'Clee család élete nem volt éppen szokványosnak mondható, de minden korábbinál sokkolóbb fordulat állt be tavaly augusztusban, amikor pont nagyon divatosak voltak a jegesvödrös videók. Michelle O'Clee-nek egy szép napon éppen egy ilyen kisfilm jött szembe a Facebookon, azzal a felirattal, hogy „Andrew bácsi és Philippa néni” is bevállalta, hogy nyakon öntik őket hideg vízzel. Ez a bizonyos Andrew bácsi egyértelműen a férj volt, Andrew O'Clee, Philippa néni viszont egy ismeretlen nő.

Michelle O'Clee lelki szemei előtt WTF-felirat villódzhatott hatalmas, vörös betűkkel, miközben utánaklikkelgetett a dolognak a Facebookon. Hamarosan megtalálta saját férje esküvői fotóit is egy évvel korábbról. Michelle O'Clee ezek után kihívta a rendőrséget.

Szóval természetesen az egész tanúvédelmi sztori hazugság volt, a férfit nem a rendőrség kísérte el egy biztonságos búvóhelyre, hanem egyedül ment el a szeretőjéhez, bizonyos Philippa Campbellhez, aki kb. 60 km-re lakott a feleségtől.

Andrew O'Clee azonban nemcsak a feleségét etette egy kitalált történettel, hanem a szeretőjét is. Campbellnek azt adta elő ugyanis, hogy rajtakapta a nejét, hogy megcsalja valakivel, ezért elválik tőle. Még válási papírokat is hamisított, és ezeket nemcsak a szeretőjének mutatta meg, hanem a hatóságoknak is, így fordulhatott elő, hogy 2013. augusztusában másodszor is megnősült, miközben az első feleség abban a hiszemben nevelte a közös gyereket, hogy ritkán látott férje bűnözők elől bujkál.

A hűtlenség önmagában nem bűncselekmény, de a bigámia, az okirathamisítás, illetve a hatóságok megtévesztése igen, úgyhogy az első feleség jól tette, hogy kihívta a rendőrséget. A kétszeres férjet le is tartóztatták, és büntetőperének ezen a héten szerdán lett vége azzal, hogy O'Clee-t nyolc hónap szabadságvesztésre ítélték.

És döbbenet, de még ezt is lehet fokozni, mert van egy utolsó csavar a dologban. A második feleség, a 30 éves Philippa Cambell ugyanis azt nyilatkozta (jó, nem éppen ezekkel a szavakkal), hogy egyáltalán nem zavarja, hogy a szerelme őt is átvágta, mint szart a palánkon, kitart mellette, nem fog vele szakítani, hanem alig várja, hogy a büntetés letöltése után folytathassák tovább közös életüket.