Az Imguron keresztül ajándékozta meg valaki az internet népét az alábbi tinderes profil másolatával. Vajon van valaki, aki ezt tényleg komolyan gondolja? Vajon ezzel a szöveggel tényleg lehet sikeresen csajozni? Nekünk az az érzésünk, hogy mindkét kérdésre NEM a válasz, de elvileg ez a profil tényleg létezik. Az egészből a kép helyett kivételesen a szöveg a lényeg, ami az alábbi nagyon agyafúrt gondolatmenetet tartalmazza, ami arra hivatott, hogy meggyőzze a csajokat, hogy érdemes ezzel a bizonyos Daniel nevű személlyel szexelni.

Szóval Daniel abból indul ki, hogy a nők mind a nagy Ő-t keresik. Csakhogy ez a keresés szerinte azon szokott elbukni, hogy mikor végre megtalálják a tökéletes partnert, addigra annyira ki vannak a csajok éhezve a szexre, hogy rögtön az első randin lefekszenek az illetővel.

Ettől a potenciális nagy Ő elveszti az érdeklődését (túl könnyű préda volt), nem ír több cuki SMS-t, a lány pedig újra a Tinderen találja magát, hogy pizzát zabálva válogasson tovább a pasik között. A pasi meg helyette inkább egy olyan nővel kezd randizni, aki egy hétvégénél hosszabb időre is le tudja foglalni az érdeklődését.

Daniel azt állítja, hogy vele a nők ki tudnak lépni ebből az ördögi körből, mert ő, a hős, minden lány segítségére siet: megdugja őket, hogy így ne baltázzák el az esélyüket a nagy Ő-vel.

Hát nem borzasztóan aranyos tőle?