tk3s swns transformer 09

Találja ki, ez a srác miért nem meri hazavinni a barátnőjét!

2015.05.04. 14:38

Kicsit paradox ez a mai sztori, mert az egész probléma, amiről szó van, a cikk publikálásával azonnal megoldódott, vagy legalábbis átment valami teljesen másba. Arról van szó, hogy van ez a helyes brit pár, de a 23 éves Dale Brink azon szorong, hogy nem meri hazavinni barátnőjét, a 21 éves Hannah Whettent, mert fél, hogy a szülei mit fognak szólni. A sztoriról a Mirror tudósította először a közvéleményt, és elég valószínű, hogy most már Dale Brink szülei is tudják azt a kvázi-titkot, ami miatt fiuk eddig nem merte nekik bemutatni a lányt. Nem, nem azzal van a probléma, hogy Hannah Whetten anyja takarítónő.

Na csak kibökjük most már, mi az, ami miatt Dale Brink nem mert eddig a szülei elé állni (de érdekes módon a sajtó elé igen): barátnője férfitestbe született. Hannah Whetten gyerekkorában még Aaron Whetten volt, de azt mondja, már 5 évesen tudta, hogy ő igazából nő akar lenni, és 5 évvel ezelőtt kezdte meg az átalakulást nővé.

Amikor Dale Brinkkel másfél éve megismerkedett, még a műtét előtt állt, de idő közben teljes lett az átalakulása. Az operáció 13 000 fontba került, ami több, mint ötmillió forintnak felel meg, ezt a számlát a társadalombiztosítás állta, de Whetten ezen felül saját pénzből még az orrát is megműttette, hogy arcvonásai nőiesebbek legyenek. Ez 1,3 milliós költséget jelentett, és az átváltozás további kiadásokat is okozott Whettennek: női ruhákat is kellett vennie, és erre még 1,2 millió forintnak megfelelő összeget költött.

Mindezt úgy, hogy van egy testvére, és édesanyja takarítónő. Mi is szeretnénk ott takarítani, ahol ez az anyuka. Carol Whetten egyébként 46 éves, és mindig is támogatta gyerekét, nemcsak anyagilag. Kevésbé lennének megértőek egy transzneművel Dale Brink szülei, legalábbis a srác saját megítélése szerint, ezért van, hogy a fiú inkább nem mutatja be nekik, hogy kivel jár. Hannah Whetten ezt nyilatkozta a dologról:

Tudom, hogy Dale nem azért rejteget engem, mert szégyellne, hanem mert próbál védelmezni. Tisztában vagyunk a valósággal, hogy bár már a XXI. században élünk, az idősebb generációk még nehezen veszik be, hogy léteznek olyan dolgok, mint a transzneműség... A barátom az összes haverjának elmondta, hogy én fiúnak születtem, és ebből tudom, hogy egyáltalán nem szégyell engem, de azért jó lenne, ha a családjának is elmondaná. Az életemből 16 évet bujkáltam végig, nem fogom folytatni a rejtőzködést.

Hannah Whetten és Dale Brink egyébként tavaly januárban ismerkedtek meg, a srác azt mondja, azelőtt még sosem találkozott senkivel, aki transznemű. A megismerkedés után nem sokkal már együtt is töltötték az éjszakát, de Whetten nem volt hajlandó levenni a nadrágját, annyira szégyellte, hogy (még) van pénisze. De júliusban megvolt a műtét, úgyhogy ez is megoldódott. A pár boldogan éli életét Doncasterben.