A fenti videó már egy éves, és egy olyan sztorit dokumentál, ami a napokban ért a végéhez, vagyis inkább a csúcspontjához egy gyönyörű és főleg nagyon megható esküvővel. Ami annak ellenére tekinthető csúcspontnak, hogy ezt a párt aztán tényleg nem a papír vagy a kimondott igen tartja össze.

Egyrészt már így is 12 éve együtt vannak és van egy nyolc meg egy öt éves lányuk, másrészt egy olyan sztori van a hátuk mögött, amivel simán bekerültek a hírekbe, amit az a fenti videón is látszódik. Alább elolvashatja az egészet töviről hegyire.

Szóval bizonyos Jade Crawford és Ben Fowles Birminghamben éltek és élnek, itt is jöttek össze 12 évvel ezelőtt. Ekkor mindketten tizenévesek voltak még, hiszen Crawford még mindig csak 28 éves, Fowles pedig harminc. A párnak az évek elteltével született két kislánya, de valamiért nem házasodtak össze.

Viszont nagyon rossz hírt kaptak: Fowles veseelégtelenség miatt szervátültetésre szorult. Megpróbálták az összes rokonát, hátha valamelyikük szóba jön donorként, de sajnos nem jött össze. És ekkor jött egy kisebbfajta csoda: bár a férfinak se a szülei, se a testvére nem adhatta oda a veséjét, kiderült, hogy a barátnője viszont alkalmas donornak. Aki igazán szeret, az ilyenkor gondolkodás nélkül igent mond, és persze Jade Crawford is vállalkozott, hogy odaadja az egyik veséjét Fowlesnak, ezzel praktikusan megmentve az életét.

Amint az a fenti interjúból kiderül, az új vese teljesen megváltoztatta a betegeskedő férfi mindennapjait, újra egészséges, életerős önmaga lett, arról nem is beszélve, hogy ezentúl milyen erős kötelék fűzi szerelméhez a két közös gyereken kívül.

Aztán amikor tavaly ezt az egész sztorit elmesélték a fenti tévéműsorban, a beszámoló végén Fowles térdre ereszkedett és megkérte Crawford kezét. A jelenet magáért beszél, a menyasszony igent mondott. Az esküvő ezek után különösen megható lehetett, 180 meghívott volt jelen. Az ifjú pár el is adta a képeket a Daily Mailnek, mert a vesebetegségek kutatására gyűjtenek pénzt. Hát tényleg szívből gratulálunk nekik.