Ezt a videót egy Alexa Mitchell nevű, 22 éves, New Mexico-i lány csinálta, aki Maican Girl néven posztolgat a Youtube-ra. Ezt a filmecskét most nyilván nem 100%-ig saját kútfőből csinálta, hanem egy képszerkesztő appot promóz vele, de a végeredmény ettől még magáért beszél.

Na nem mintha különösebb újdonságot mondana a projekt, mert mindig is tudtuk, hogy a férfiaknak a külső az első, főleg a Tinderen, ahol ráadásul a júzerek zöme úgyis csak a szexre utazik. De azért így is döbbenetes látni ezeket a számokat, meg persze érdekes megnézni, hogyan manipulálhatják a lányok a fotóikon keresztül a férfiakat.

Szóval a kísérlet azzal kezdődik, hogy a lány készít magáról 3 darab, sminkmentes, de egyébként átlagos szelfit, és feltölti őket a Tinderre profilképnek. Aztán Tinderen bejelöl 100 véletlenszerű férfit, hogy tetszenek neki. A Tinder ugye úgy működik, hogy visszaszól abban az esetben, ha mi is tetszettünk annak, aki nekünk tetszett. Mitchell profiljára a 100 férfiból 16 mondta, hogy bejön neki.

Na és ekkor a lány kipróbálta, hogy sikerül-e feljebb tornászni ezt a számot. Fogta, és gyakorlatilag agyonretusálta a tinderes profilfotóit, bevetve az összes szokásos trükköt, amint az a videón is remekül látható.

A bőrét simábbá és hibátlanná varázsolta, a szemét világosabbá, kiradírozta a karikákat is persze, kifehérítette a fogát (na nem mintha eredetileg sárgák lettek volna, de minden fehérnél van még fehérebb), az ajkainak a színét élénkebbé tette, kicsit karcsúbbá méretezte át magát, plusz elhomályosította a hátteret.

Ezek után jöhetett újabb 100 véletlenszerű férfi, akikre Mitchell mind azt mondta, hogy bejönnek neki, és várta, hogy hányan mondják ugyanezt őrá. A szám elég durván magasabb:

16-ról felment 75-re.

Ez majdnem ötször annyi. Szóval aki azt akarja, hogy a pasik háromnegyede bukjon rá a Tinderen, az most már tudja, mit kell tennie.