Házasságkötés közben nincs túl sok helye a vicceskedésnek, de egy lagziban azért valamennyi még belefér. Vannak olyan poéngyárosok, akik nem tudják megállni, hogy a különleges alkalomba bele ne csempésszenek egy kis tréfát, és létezik egy lélektani határ, amin túl a lakodalmi humorizálás már inkább kínos, mint jópofa. Az ilyen eseményeket széles körben használt szakkifejezéssel hülyeesküvőnek nevezzük, és ebben a posztban mutatunk is három hülyeesküvőt az elmúlt hetekből.

Természetesen a puszta véletlen műve, hogy mind a három angol.

Durvasági sorrendben a bemelegítésnek tekinthető első egy olyan lakodalomban készült, ahol a menyasszony és a vőlegény (bizonyos Francesca és James Moorcroft) ünnepélyes első táncát bunkó módon félbeszakította valaki! És az illető ezek után fogta, és maga kezdte el ropni a táncparketten! A vőlegénnyel és még két sráccal együtt! Persze az egész előre meg volt beszélve és viccnek volt szánva, a világ legnagyobb-legelcsépeltebb számaiból készült mixre nyomták a humoros koreográfiát. Ez még jópofaság? Vagy ön szerint már kínos? Nézze meg és döntse el! Egynek mindenképpen örülhetünk: hogy legalább baleset nem lett a dologból.

A második sztorihoz arra emlékeztetnénk önt, hogy nemrég megnyílt Banksy graffitiművész saját szórakoztatóparkja, a Dismaland. Banksy arról híres, hogy szellemes művei mindig a nagy cégek és kormányzatok elnyomásával szállnak szembe, és a Disney most aztán retteghet, mert jól megkapta a magáét a személyazonosságát nem vállaló művésztől! Banksy egy egész parkot szentelt az amerikai médiacég kifigurázásának!

A helyszín neve akár Szomorúparknak is fordítható, és persze mi sem neveli jobban az embert a multik gyűlöletére, mint egy látogatás ebbe a Szomorúparkba. De hogy valaki miért a nászútja helyett megy el egy ilyen helyre, az tényleg rejtély. Simon Christie-Irwin 34 éves, felesége, Rachelle pedig 29, és ők a múlt héten házasodtak össze Newcastle-ben, majd indultak volna Kubába nászútra.

A fotókhoz érkezett sajtóközlemény nem részletezi, hogy miért, de úgy döntöttek, hogy az egzotikus nászút helyett inkább visszaveszik az esküvői ruháikat és a Szomorúparkba mennek... ööö romantikázni. Vagy legalábbis vicces fotókat csinálni. Hát tessék, itt a végeredmény, alább meg lehet nézni a képeket.

Melyik a legkínosabb?

A harmadik esküvő pedig Chesterfieldben volt, a vőlegényt Lee Bowdernek, a menyasszonyt Pip Stephensonnak hívják. Mindketten nagy Star Wars-rajongók, benne is vannak a helyi fanclubban, beöltözni is szoktak.

Innentől kezdve nyilván nem is kell tovább magyarázni, hogy mi történt ezen az esküvőn, de azért a végeredmény ennél súlyosabb is lehetett volna. Legalább maga az ifjú pár nem volt jelmezben ezen a lakodalmon, csak a násznépben volt néhány Csillagok háborúja-figura, többek között két Darth Vader is. Ez a pár hat évvel ezelőtt például még durvábban nyomta.

Figyelem, alább egy külön fotógalériát nézhet meg, szóval ha eggyel feljebb már kattintott, ezt az alábbi képösszeállítást még akkor sem láthatta! Na, ön szerint melyik esküvő a legkínosabb a háromból? Ha van véleménye, klikkeljen a szavazógépre, és mondja el, hogy mi az!