Felfedeztük ma a Facebookon egy posztban az alábbi felhívást. Igen, egy újabb „keresem azt a lányt...”-típusú hirdetésről van szó, ezúttal egy fiatalember egy csirkemelles szendviccsel a kezében pillantott meg valakit az egyetemi büfében, aki azonnal lenyűgözte. Az ismerkedés azonban ott nyomban nem jött össze, úgyhogy a srác, akinek a keresztneve Szabolcs, kitett egy plakátot...

A plakátot valaki lefényképezte, feltette a Facebookra, mi pedig láttuk, hogy a poszt kezd egyre népszerűbb lenni. Mivel mi is meg önök is szeretjük az ilyen történeteket, gondoltuk, besegítünk egy kicsit a keresésbe egy poszttal. De mire kapcsolatba sikerült lépnünk Szabolccsal, addigra tárgytalanná vált a dolog, mert, íme a fejlemény, amire senki nem számított:

MEGLETT A LÁNY!

A plakát Szabolcs mobilszámát is tartalmazta, de  a lány nem ezt a módszert választotta a kapcsolatfelvételhez. Alább idézzük Szabolcs beszámolóját:

Itt Facebookon jelentkezett, hogy ő volt a szendvicses lány, nem tudta nem észrevenni, mert annyian megosztották. Az egyetem egyik kara volt egyébként legnagyobb segítségemre, illetve az az illető, aki lefotózta, és a bejegyzésében megjelölte az egyetemet, és utána mindenki magáénak érezte a dolgot, beindult az internet hatalma :-P

Szóval ha ön azt hitte, hogy semmi értelme ezeknek a „keresem azt a lányt”-típusú plakátozgatásoknak, akkor nagyon rosszul hitte, mert a jelek szerint tényleg előfordul, hogy ezzel a módszerrel meg lehet találni valakit.

És még egy rövid idézet a végére Szabolcstól:

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi emberhez eljut ez a kis apró ötlet, tényleg eszméletlen!... Annyira jó ez az egész, hogy ti is megkerestetek, olyan felemelő ez a történet!