Szeretjük a különleges társkeresőket sorolni, megint összejött belőlük három, úgyhogy mutatjuk is őket. A háromból első az Újszerelem.hu, akikről azért hallottunk most, mert egy sajtóközleményben elküldték nekünk az alábbi infografikát. Az összeállítás arról szól, hogy a férfiak és a nők mitől félnek, illetve mit éreznek, igen, válás után.

Amint látható, a frissen elvált nőkre a legjellemzőbb érzelem 59%-kal a felszabadultság, míg a férfiakra a leginkább a magány jellemző. De persze ettől még a nőknek nem sem csupa vidámság a válás utáni élet, ők is csalódottak (csak kicsit kevésbé, mint a férfiak), meg bizonytalanságban érzik magukat. Nyilván ezek után mindenkinek egyértelmű, de azért ideírjuk, hogy igen, ez a társkereső az elváltakra szakosodott.

Merőben más a profilja a MatchMadeAbroad.com-nak, aminek ugyan angol neve van, de ez senkit ne tévesszen meg, a vállalkozást egy magyar nő alapította magyar nőknek. Van videójuk is, kezdjük esetleg azzal.

Szóval ez a cég a társkereső appok korszakában egy luxuskategóriás irodának tűnik, amelyik azzal foglalkozik, hogy nemzetközi szerelmi kapcsolatokat épít ki – erre utal a vállalkozás neve is. Persze kevésbé szépen is meg lehetne fogalmazni ugyanezt, tekintettel arra, hogy a gyakorlat nyilván kizárólag abból áll, hogy szép magyar nőknek keresnek gazdag amerikai férfiakat.

Ebből a cikkből az a benyomásunk alakult ki, hogy odakint nyugaton nincs túl jó híre a keletről vett feleségekkel kötött házasságoknak, de persze ezzel nem szeretnénk se lebeszélni, se leszólni senkit, hiszen bizonyára azért ilyen népszerű ez a felállás, mert amint a fent linkelt cikk is mutatja, sok esetben működik és nyilván mindkét félnek előnyös.

A harmadik társkereső pedig nem magyar, viszont vicces. Egy amerikai társkereső appról van szó, az a neve, hogy Sizzl, és azokat hozza össze egymással, akik szeretik a szalonnát (vagyis a bacont) (hogy a csodálatos „baconszalonna” szót ne is említsük). Nem akarunk senkit kiábrándítani, de az egészet egy amerikai húscég találta ki önpromónak. Nekik is van videójuk, parancsoljon.