Elvárás lett, hogy a lány csak szexelni akarjon

2015.10.04. 17:53 Módosítva: 2015.10.04. 17:59

Nos akkor itt a másik oldal is. Újabban mindenhol az olyan olvasói levelek, cikkek, agyrohasztó üzenetek jönnek szembe, ahol arról panaszkodik az írója, hogy nem lehet találni normális nőt” – így vezeti be mondanivalóját az alábbi levél beküldője, akinek a csodás Goldina álnevet dobta a gép. Goldinának ugyanolyan határozott véleménye van a férfiakról, mint amilyen karakán véleménnyel volt korábban néhány férfi a nőkről.

Goldina kifejti, szerinte hol rontják el a férfiak – de szerencsére azt is hozzáteszi, hogy hol a nők. Merjük remélni, hogy olvasóink zömének nem kell mondani, de a többiek kedvéért azért hadd álljon itt az emlékeztető: ebbe a beszélgetésbe ön is bármikor beleszólhat! Ennek a módja az e-mailküldés, üzenetét, kérjük, a Randiblog ezen e-mailcímére küldje!

21 éves, élettel teli, határozott, magabiztos, céltudatos egyetemista vagyok, aki külsőre lehet, hogy nem álmaid nője, mert van mit fogni rajtam, de szép arcom, gyönyörű, hosszú hajam van, ezen felül valami plusz azonban mégiscsak van bennem, mert mindig tapadtak rám a pasik… nem is akármilyenek. Így volt mit megtapasztalnom, főleg mióta 3 évvel ezelőtt a fővárosba költöztem. Íme a tapasztalatom és az üzenetem:

Minden hímnemű egyed (sajnálom, de a férfi szót már nem tudom rájuk használni, 85%-uk nem az, csak annak gondolja magát) azon sír, hogy egyszerűen eltűntek a nők, nincs egy normális csaj, akivel hosszútávra tervezhetnek. Hát drága barátaim: ha úgy kezeltek minket, mint egy eszközt, akit előkaptok, mert éppen rátok jött a dughatnék, akkor soha nem is fogtok nőt találni magatoknak.

Minden pasinak van/volt legalább egy pajtija, akivel jól érzi magát és ez nagyon elég neki (valld be, hogy így van). Aztán persze a lánynak ez nem lesz elég, borul minden, a srác gyorsan továbbáll, befűz egy másik naiv és buta lányt és folytatja, amit abbahagyott. Közben a lány kiég, és azon gondolkozik, hogy mit rontott el, végül folytatja ezt az egészet és a legvégén képtelen lesz érezni bármit is bármelyik pasi iránt. Elvárás lett a köreitekben, hogy a lány csak szexelni akarjon veletek és ne is foglalkozzon mással. Ha felhívod, már nyíljanak is a lábai és csókolom.

Persze, vannak olyan lányok, akiknek ez elég egy időre, aztán többet akarnak, folytatják, mert hát a remény hal meg utoljára. Sőt vannak ilyen nők is, de ők ésszel csinálják az egészet, ők külön kategóriát képeznek (igen, ismerem mindkét oldalt, az egyiknek én is része voltam, mielőtt jönnének a „csak nagy a szám” válaszlevelek).

Ezek után pedig ne csodálkozzatok, ha nem találtok olyan nőt magatok mellé, aki mellett nyugodtan lehorgonyozhattok hosszabb időre, akár életetek végéig. Azok a nők pedig, akik normálisak, elvárásaik vannak a férfiakkal szemben, azok már sokat akarnak. Miért? Mert nem fekszik le az első randin? Mert úgy gondolja, hogy igenis a férfi dolga a hódítás? Mert küzdeni kell érte? Jaj ne már!

A normális lányok és nők nevében üzenem: Ha már ott van a lábatok közt és használni is tudjátok, akkor legyetek annyira tökösek, hogy megteszitek az első lépést és nem hisztiztek, illetve dobjátok a lányt, mert nem bújt az ágyadba rövid időn belül. Gondold végig, hogy egyáltalán megérdemled-e, hogy lefeküdjön veled? Ha pedig nem fér bele az életedbe egy komoly kapcsolat, BESZÉLD MEG VELE! Ha egy értelmes nőt fogtál ki, nem egy idióta plázapicsát, akkor felfogja, hogy mit akarsz és kompromisszumot köt. Ennek egyetlen titka van: az őszinte és tiszta kommunikáció. A hisztitől pedig ne féljetek: ha nem adtok rá okot, nem hisztizik egyikünk se.

Ez pedig azoknak szól, akik még menthetőek: ne akarjatok megfelelni a társadalom elvárásainak, annak még sohasem volt jó vége. És ha olyan lány akad az utatokba, aki a kiégettek csapatát erősíti, és ő vág földhöz téged, az nem azt jelenti, hogy minden nő ilyen. Ami viszont tény: határozottnak, magabiztosnak kell(ene) lennetek. Az odaadás, a törődés is fontos szerepet játszanak, de az évmilliók alatt kialakult ösztön szerint a nők azt a férfit keresik, aki mellett biztonságban érzik magukat.

Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a nő kéri, előbb-utóbb papucs leszel és unalmassá válsz. Nem leszel kihívás. Hiszed vagy sem, a nők is szeretnek küzdeni. Elhiszem, hogy a jó szándék vezérel és mindent meg akarsz tenni szíved választottjáért, de itt is meg kell találni az arany középutat. Szinte úgy működik, mint a gyereknél: ha nem akarsz elkényeztetett kölyköket, nem veszel meg neki mindent, amit kitalál, akkor se, ha a seggét veri a földhöz. A nőnek sem kell azonnal mindent teljesíteni, ha közli, hogy mit akar. Várd ki a megfelelő pillanatot! Ez az én tapasztalatom és véleményem. Köszönöm a figyelmet!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.