mentoeskuvo.png

Két mentő összeházasodott, öt perccel később a családjukat mentették

2015.10.12. 20:11

Sarah Ray a tennessee-i Clarksville-ben a hétvégén élete nagy napjára készült, öt év közösen eltöltött év után hozzáment a fiújához, Paulhoz, a munkatársához, akivel munka közben ismerkedtek meg, mindketten mentőként dolgoznak.

Az egyházi esküvővel minden rendben lett, bár nem ért oda minden rokon, Ray apja és a nagyszülei sem futottak be a szertartásra, de ezen nem akadtak fenn, az esküvő lement, és már éppen készülődtek, hogy átmenjenek a lagzi helyszínére, amikor telefont kaptak.

Ray apja, aki a vidéken élő nagyszülőket hozta kocsival a ceremóniára, balesetet szenvedett kb. három kilométerre a templomtól - írja a News Channel5. Egy autós benézett egy piros lámpát, és beleszállt a rokonságot szállító autóba.

Az ifjú párban fel sem merült, hogy tétlenkedjenek, egyből, úgy ahogy voltak, a helyszínre siettek, hogy ellássák a sérülteket. Akkor készítette Ray anyja azt a fotót, amin a lánya a menyasszonyi ruhájában áll a kiérkező mentőautók előtt.

“Bárki ezt tette volna, aki mentőként dolgozik. Nem tudom, hogy különleges volt-e, amit tettem, de tény, hogy a menyasszonyi ruhámban voltam” - mondta Ray a csatornának.

Szerencsére senki sem sérült meg komolyabban a balesetben. A menyasszony zúzódásokat szerzett nagymamája amiatt aggódott, hogy biztosan elrontották az esküvőt. Erről szó sem volt, a nagy ijedtség után folytatódott a lagzi.

Az örömanya posztolta a különleges képet Facebookra, természetesen egy tonna lájk és komment érkezett rá, néhányan hősiesnek minősítették a menyasszony viselkedését. De neki ez csak egy átlagos munkanap volt az esküvőt leszámítva.