Szüzességi bizonyítványt vitt magával az esküvőjére

vik
2015.10.22. 17:32

A szex két szerelmes ember döntése, nem tartozik senkire, csak kettejükre. Meg a menyasszony apjára. És az orvosára.

Így vélekedik legalábbis a frissen férjhez ment Brelyn Browman, aki, csak hogy apját meggyőzze szűzhártyája sértetlenségéről, egy hivatalos, orvos keze által aláírt tanúsítványt lobogtatott az esküvője napján, ahova több mint 3500 vendég volt hivatalos.

Pontosabban nem is lobogtatta, hanem szépen bepózolt vele apukájával együtt (aki Dr. Mike Freeman, a maryland-i Spirit of Faith keresztény központ vezetője és lelkésze), hogy az Instagram összes használója értesüljön a megható pillanatról. Ja, mert hogy a képet édesapja azonnal posztolta is. Arról amúgy nem szól a fáma, hogy a férjjelöltnek kellett-e hasonló bizonyítékot bemutatnia vagy sem, de ez most nem is lényeges.

A photo posted by Brelyn Bowman (@brefree) on

Apja később azon értetlenkedett, hogy ez a csodálatos dolog vajon miért keltett az emberekben negatív érzéseket, de szerinte az átlagember úgysem bír olyan mélységekkel, hogy az ilyen lelki dolgokat megérthesse.

A photo posted by @drmikefreeman on

Hab a tortán, hogy a pár esküvői honlapján a nő egy videóban olvassa fel azt a „szerződést”, amit 2006-ban apjának aláírt. Ebben benne van többek között a következő:

Tartózkodom a paráznaságtól, nem adom a testemet senkinek addig, amíg hozzá nem megyek ahhoz a férfihoz, akit Isten nekem teremtett.

A média eléggé felkapta az esetet, amit Brelyn apja ki is használt: újra az Instagramot tartotta a legjobb fórumnak arra, hogy emlékeztesse az embereket a lánya összes megjelenésére a tévében, és arra sem felejtett el senkit felszólítani, hogy tegyék híressé Jézust.

A photo posted by @drmikefreeman on