Sam és Nia Rader már egy ideje posztolgatta családi életét a Youtube-ra, amikor megjött az igazi áttörés: végre tényleg egész híresek lettek! A sikert egy olyan videó hozta meg idén júliusban, ami azt mutatja be, hogy a férj hogyan csinál terhességi tesztet a felesége tudta nélkül és mondja meg a pozitív végeredményt az asszonynak.

Az amerikai pár élete innentől kezdve egyre durvább fordulatokat vett, de ők továbbra is mindent megosztanak, mert... Hát reméljük, azért, mert pénzt kapnak érte. Plusz elvileg eredetileg keresztényi életükkel szerettek volna példát mutatni, de annak valószínűleg már lőttek.

Szóval az első nagyon híres videójuk az alábbi. A háttérsztori annyi, hogy a kétgyerekes amerikai családban az asszony szólt a férjének, hogy nahát, két hete késik a menstruációja. Erre a férfi vérszemet kap, és kihasználja felesége azon szokását, hogy nem szokta lehúzni éjszaka a vécét, nehogy felébressze a gyerekeket. Kilopakodik a nő után a klotyóra, titokban vesz egy kis mintát a pisiből és elvégzi a tesztet.

Pozitív.

Ezek után a férfi persze elmondja a feleségének, hogy mi a helyzet, kihasználva, hogy végre most az egyszer fordított a helyzet a szokásoshoz képest. A videót rengetegen megnézték, sokan biztos cukinak találták, mások viszont kritizálták, nemcsak a modorosság miatt, hanem azért is, hogy miért kell ezt a hírt ilyen korán közzé tenni.

Tragikus fordulat, hogy a vészmadaraknak igaza lett: az asszony három nappal később tényleg elvetélt. És abban is igaza lett a Raderéket kritizálóknak, hogy tényleg nem kéne házasságuk legintimebb kérdéseit így kiteregetni. A pár ugyanis kihasználta az alkalmat, hogy a nehéz helyzetből legalább egy újabb jó magas nézettségű Youtube-videót kovácsoljon. Alább nézheti meg, miként sírnak ők ketten, miután elvesztik a magzatukat.

Raderék sztorija ezzel véget is érhetett volna, szerencsére (=sajnos) újra lett apropó elővenni őket, méghozzá az Ashley Madison-botrány kapcsán. Az Ashley Madison ugye egy félrelépős társkereső: olyanok regisztrálhatnak rá egy viszony reményében, akik meg akarják csalni férjüket/feleségüket.

Ezt az oldalt idén nyáron feltörték, és több ismert személy mellett Sam Raderről is kiderült, hogy szexpartnert keresett az Ashley Madisonon, amíg felesége terhes volt második gyerekükkel. Ezek után nyilván mindenki kíváncsi volt a nagyon keresztény pár következő videójára, hát tessék, megkapták.

A férj bevall, megbánja bűneit – azzal, hogy nem szabadott volna regisztrálnia se, de legalább soha nem találkozott senkivel az Ashley Madisonon keresztül, és nem csalta meg a feleségét –, a feleség pedig megbocsát. Nem mindenki számára egyszerű szimpatizálni a magánélet ilyen nyers kiteregetésével, de ha már muszáj választani, talán még ez a fenti videó a legjobb.

A félrelépős lebukás és botrány után úgy tűnt, Raderék visszavonultak, de nem. Most megint itt egy szokásosan modoros-erőltetett cukivideó, megint egy terhességbejelentős. Valamiért ezúttal is a férj intézi a bejelentést, de ezúttal a feleség legalább nem áldozat, hanem résztvevő, és a leendő kishúg és a nagymamák vannak megviccelve.

A kislánynak babaholmit kell gyűjtenie egy kosárba, és úgy jön rá fokozatosan, hogy szülei azt akarják mondani, hogy tesója lesz. A nagymamákat pedig egy szóviccel tréfálják meg. A terhességre azzal a kifejezéssel is lehet utalni angolul, hogy „van egy zsömle a sütőben” (ahol nyilván a zsömle jelképezi a babát és a sütő az anyaméhet). Hát erre Raderék szó szerint betettek egy zsömlét a sütőbe, majd felszólították a nagymamákat, hogy nézzék meg, mi van a sütőben, és közben filmezték, hogyan esik le a tantusz. Ezzel a videóval búcsúzunk.