A férfiak néha nagy dolgokra képesek egy nőért, ha szerelmesek, például letekernek sok-sok kilométert biciklivel, ami nagyon megható tud lenni. Még meghatóbb viszont, ha valami olyasmit csinálnak, amit nem a saját szívük diktál, hanem amit az adott nő szeretne, hogy csináljanak. Egy ilyen esetre találtunk egy eklatáns (értsd: borzasztóan szép) példát ma az Imguron.

She can't braid her hair because of an injury to her left arm she got when she was born. So I've been learning to do her hair. So far I can braid pretty good and working on the French braid. I saw a video for this bow thing and tried it. I think it's pretty cool :) (I'm a guy for the record)

A kép feltöltője csak a poszt legvégén teszi hozzá, hogy természetesen férfi, de mi ugye ezzel kezdtük az egészet. Ennek az illetőnek van egy barátnője, akinek születésekor megsérült a karja, ezért nem tudja befonni magának a haját. Erre a srác fogta, és megtanult hajat fonni meg női frizurákat csinálni. Azt mondja, ezt a masnis trükköt egy videóban látta, és gondolta, megtanulja, szerinte elég jó lett, hát szerintünk is.

Valószínűleg valami ilyesmire gondolunk mindannyian, amikor olyan szavakat használunk, mint szerelem meg szeretet.