davis

A legkövérebb brit nő 20 évvel idősebb férfival jött össze

2015.11.25. 17:13

Georgia Davis arról lett híres pár évvel ezelőtt, hogy kiérdemelte a legkövérebb brit tizenéves címet – ezt mi is megírtuk annak idején, sőt azt is, hogy aztán fogynia is sikerült. Most már 23 éves, de újra nagyon túlsúlyos, többet nyom, mint valaha.

Áprilisban egy fertőzés miatt kórházba került, de daruval tudták csak otthonából elszállítani, mivel ő maga nem tudott járni. Nemcsak a mentők, a tűzoltók is kijöttek érte, de az eredetileg hozott daru nem bírta el a lányt, úgyhogy egy második emelőszerkezetre volt szükség, hogy hét órányi küzdelem árán Davist kimozdítsák saját otthonából.

A kórházban azt mérték, hogy a súlya meghaladta a 380 kilót, úgyhogy Davist most már a legkövérebb brit nőként emlegethetjük. Na de szerencsére innentől kezdve jönnek a pozitív fordulatok. 

A kórházban ugyanis a kezelés részeként diétára is fogták, így aztán súlyának egyharmadát leadta, és most újra tud járni. A The Sun nevű lap szúrta ki a Facebookon, hogy Georgia Davis ezen kívül szerelmes is lett, de azt ők se tudják, hogyan jött össze a 23 éves, még kórházban fekvő lány ezzel a bizonyos Matthew Takellel.

A férfi életkora 43 év, azaz pont húsz évvel idősebb a lánynál, és takarítóként dolgozik egy konditeremben. És ahogy elnézzük ezen a fotón, amit a Facebookon nyilvánosságra hoztak, a férfi teljesen átlagos testsúllyal rendelkezik.

A lapokban úgy adják elő, hogy nahát, ez a férfi még csak a második szerelme Davisnek egész életében, de szerintünk a nahát, már a második megközelítés jogos inkább, ha figyelembe vesszük a lány súlyos egészségügyi problémáit és azt, hogy mások ehhez képest totál normális életvitellel még a harmincon túl is azt mondják, hogy egy rendes párkapcsolatuk se volt életükben.

Persze ettől függetlenül minden jót kívánunk Davisnek, aki a kórházban egy hatalmas, szivecskés posztert is rajzolt szerelmének. Reméljük, boldogok és egészségesek lesznek/maradnak.