Weng Platino 37 éves, és enyhén szólva nem ő az első felesége ennek a bizonyos Ron Sheppardnak, aki nála pont harminc évvel idősebb, azaz legutóbb a 67-et töltötte be. Vajon ilyen felállásban is rettegnek attól a feleségek, hogy elhagyja őket a férjük egy fiatalabb nőért?

Hát ha Weng Platino aggódott, akkor igaza volt: mert egy szép napon kiderült, hogy férje összefeküdt egy fiatalabb nővel, aki további tíz évvel fiatalabb, azaz csak 27. Iza Samontesnek hívják, masszőz, és állítólag szex nem volt Shepparddal, csak egy szobába kényszerültek egy szállodában.

Ennek ellenére Platino azt mondja, hogy válni akar, amit Sheppard nem most hall először a feleségétől: eddig ugyanis hét különböző nőtől vált el, ez a mostani a nyolcadik házassága, amit szintén fel fog bontani. Ez Nagy-Britanniában rekord, nincs másik férfi az országban, aki ennyiszer nősült volna. Még VIII. Henriknek is csak hat felesége volt, igaz, ő ötszáz évvel ezelőtt hozta ezt össze.

Ron Sheppard az utóbbi 49 év nagy részét házasemberként töltötte, nem kenyere az agglegénység. Első feleségét még 1966-ban vette el, két év alatt két gyerekük született, majd elváltak. Sheppard 1973-as második házassága csak egy évig tartott, és maga a férfi is bevallja, hogy ekkor csak azért nősült meg össze, mert így nagyobb lakást kaphattak az önkormányzattól. 1976-ban jött a harmadik feleség, vele öt évig voltak együtt, született még két gyerek, akik most biztosan büszkén olvassák az édesapjukról szóló híreket az interneten.

Az 1982-es negyedik feleség már egy jelentősen fiatalabb fruska volt, csak 18 éves, amikor megismerkedtek. Négy évig voltak együtt, született egy lányuk. 1986-ban volt Sheppard úr ötödik esküvője, ettől a feleségtől két fia született, a házasság 11 évig tartott. Ezután a férfi átállt az ázsiai nőkre, 1999-től négy évig szingapúri, 2003-ban nyolc hónapig thaiföldi felesége volt. 2004-ben jött a jelenlegi neje, több gyerek nem született.

Weng Platino a Fülöp-szigeteken élt, „online” ismerkedtek meg Shepparddal, de a körülményekhez képest ez is egy egész tartós házasság lett, igaz, a feleség azt nyilatkozta most a Daily Mailnek, hogy az utóbbi két évben már nem volt igazán a jó a kapcsolatuk, ez a mostani kis affér csak az utolsó csepp volt a pohárban.

Szóval a következő válás már elkerülhetetlen, főleg azután, hogy Platino írt egy üzenetet Samontesnek, hogy új szerelme igazából nős férfi, amire azt a választ kapta, hogy „bocs, de én akkor is szeretem”. Úgyhogy ezek után már végülis teljesen mindegy, hogy Sheppard köti az ebet a karóhoz, hogy effektíve nem csalta meg a jelenlegi nejét, mert ezzel a masszőzzel csak véletlenül kényszerült egy szállodai szobában aludni, szex nem volt, sőt, még egy párnát is tettek maguk közé a biztonság kedvéért.

A végén emlékeztetnénk, hogy ez a férfi 67 éves, és hamarosan nyolcadszor fog válni és kilencedszer házasodni.