Jó rég vannak már olyan szolgáltatások, amik segítségével az ember úgy csinálhat, mintha kapcsolatban lenne. Bizonyos Hannah Smothers azonban inkább saját magának teremtett egy barátot a semmiből most, hogy közeleg a Valentin, méghozzá az Instagramon, méghozzá mindössze 5 db olyan fotóval, amit szingliélete leghétköznapibb szituációiban készített.

Ráadásul aztán az egészről a Cosmopolitannél megírta, hogy mekkora átvágás, hogy milyen könnyű volt, és hogy azért csinálta az egészet, hogy meglássa, mennyi lájkot zsebel majd be egyszerű lelkületű Instagram-júzerektől.

1. villásreggeli

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on

Szóval ha ön is úgy szeretne csinálni egy közösségi oldalon, mintha kapcsolatban élne, egy ilyen fotóval kezdje, mint ez. Magán a fotón az látszik, hogy itt két személy kajált, és a képhez fűzött kommentben van csak utalás egy új barátra. Ez a kép ahhoz kell majd, hogy később hitelesnek tűnjön a sztori.

2. Virágcsokor

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on

Két nappal később egy kollegina virágot kapott a munkahelyén. A világ legegyszerűbb dolga ezt lefotózni és úgy tenni fel az Instagramra, mintha nekünk jött volna. Még itt sem kell azonnali sikert várni, ha ennyitől se indulnak be a kombinálós kedvű ismerősök, akkor jöhet a következő kép.

3. Sörözés

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on

A következő lépéshez pár nap múlva egy szórakozóhelyen le kell fényképezni italokat, lehetőség szerint kettőt. Amit a látvány szuggerál a júzereknek, azt a felirat annyiban erősíti meg, hogy munka után volt egy kis iszogatás „sráccal”. Ha van beépített emberünk, jól jöhet, ha ő erre kommentál három olyan szmájlit, akinek a szerelemtől szivecskévé változott a szeme.

4. Tömegközlekedés

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on

Ezért a fotóért egyszerűen díjat érdemelne ez a bizonyos Hannah Smothers. Nem csinált egyebet, csak lefotózta, hogyan kapaszkodik a HÉV-en, miközben mellette van valaki másnak a keze, de a kép mégis borzasztóan romantikusnak tűnik. Szinte nem is volt rá szükség, hogy a képaláírásban a love szóval dobálózzon, de azért megtette.

5. Kávézás

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on

Fent már megint egy lyan random ismeretlen fotója látható, akinek fogalma sincs róla, hogy hősszerelmesként lett eladva az Instagramon, és ezzel már nagyjából kész is a projekt, hiszen most már fent is van tényleg az úgynevezett barát a Valentin-napra romantikussá tett Instagram-fiókban.

Mondjuk azért még egy vacsorázós-randizós képpel is meg lehet támogatni az egészet, ha megkérünk valakit, hogy fényképezzen le minket az étteremben két (másfél) tányér kajával.

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on

Ez a kép 86 lájkot kapott, vajon megérte? Szerintünk igen, reméljük, mindenki jól szórakozott, Hannah Smothers képzeletbeli barátjával a Cosmopolitan oldalán szakított.