Amint ebben a posztban mindjárt bemutatunk, arra a legjobb az utóbbi időkből Robert Pattinson. A popkultúrát fogyasztó tinilányok zöme szerelmes lett belé a Twilight/Alkonyat miatt, és ők fanclubokat alapítottak, hogy abban imádják Pattinsont. Idáig még teljesen rendben van a dolog, de ezek között a lányok között volt olyan, aki úgy érezte, hogy a Pattinson iránti rajongásnak része kell, hogy legyen az is, hogy közben utálják a barátnőjét, aki úgymond lenyúlta előlük az imádat tárgyát.

Kristen Stewart még valamivel jobb helyzetben volt amiatt, hogy ugye ő is a Twilight/Alkonyat főszereplője volt, de Pattinson mostani barátnője nem ilyen szerencsés. FKA twigs énekesnőről van szó, akinek kb. valamennyi videóklipje alatt a Youtube-on a kommentek között vannak gyűlölködő megszólalások azzal kapcsolatban, hogy hogyan merészelt összejönni Robert Pattinsonnal. Hogyan reagál erre Pattinson vagy maga FKA twigs?

Sehogy.

Talán azért nem válaszolnak semmilyen módon, mert tudják, hogy úgyse lenne értelme. Nem ezen a véleményen van viszont Charlie Hunnam, aki egy megható szerelmeslevéllel védte be saját (nem híres) barátnőjét a Charlie Hunnam Fan Clubtól, de még ez se volt elég.

Charlie Hunnam egy angol színész, akit többek között a Sons of Anarchy (Kemény motorosok) című sorozatból lehet ismerni, de sokan annak kapcsán hallottak róla először, hogy egy ideig úgy volt, hogy ő lesz a főszereplő A szürke ötven árnyalata című filmben. Hunnam 1999-től 2002-ig volt házas, akkor elvált, és kb. azóta van egy barátnője, bizonyos Morgana, aki nem híres. Hunnam keményvonalas rajongói azonban folyamatosan gyalázták ezt a szerencsétlen Morganát Hunnam hivatalos rajongói Facebook-csoportjában, amiből a színésznek egy idő után elege lett.

Írt is egy levelet, amit itt lehet elolvasni, és megkérte a rajongói oldal működtetőjét, bizonyos Tinát, hogy ezt lécci tegye ki a Facebookra, hogy egyszer és mindenkorra vége legyen a gyűlölködésnek, és a rajongók békén hagyják Morganát. A legjobb részeket idézzük alább a levélből, egész meghatóan szép szerelmeslevélről van szó, így ír Hunnam a rajongóinak a barátnőjéről:

... Intelligens, szép, kedves, próbál normális életet élni és semmi köze a szórakoztatóiparhoz. Aki szemétkedni akar, szemétkedjen velem, de őt hagyja ki a dologból. … Nagyon szeretem őt, és az életem utóbbi tizenegy évét vele töltöttem, remélem, a következő hatvanat is vele fogom. Hűséges társam és támogatóm volt már azelőtt is, hogy különösebb sikereim vagy pénzem lett volna. Aki engem állítólag csodál, hogyan támadhatja őt? Semmi értelme. A vele szembeni gyűlölködésre fordított időt talán a saját életetek rendbe tételére is fordíthatnátok inkább, mivel mindenki tudja, hogy az ilyen ok nélküli gyűlölet okozója általában mélyen gyökerező személyes boldogtalanság. Gondolkodjatok el ezen. És garantálom azt is, hogy ha ismernétek őt, most nagyon butának éreznétek magatokat, mert a szerelmem az egyik legkedvesebb, rendesebb, legnagyszerűbb lány, akivel valaha találkoztam.

Rajongók

Hasonlóan bizarr reakció rajongóktól, amikor gyűlölködés helyett azt találják ki, hogy az illetőnek biztosan van egy eltitkolt szerelmi viszonya. Erre egy csodálatos példa Larry Stylinson esete.

A LaineyGossip nevű oldalon találtuk meg ezt az egész sztorit, de még nincs vége, sőt, talán a következő fordulat a legelképesztőbb az egészben: a rajongók a levél ellenére folytatták a gyűlölködést, csak most már céltáblának választották az oldalt működtető, Tina nevű nőt is, aki Hunnam üzenetét posztolta, azzal, hogy ezt biztos csak kitalálta, és igazából nem is Hunnam írta ezeket a sorokat.

A színész ezek után úgy érezte, hogy még mindig van értelme az elég nyilvánvaló tébollyal küzdeni, ezért egy videót is posztolt, amiben ő maga mondja el, hogy de igen, ő írta az üzenetet, és igen, nagyon szereti a barátnőjét is, akiről mindenki szálljon le, Tináról is. Ez látható alább. Mi nem vagyunk meggyőződve róla, hogy ezzel tényleg vége a sztorinak, de drukkolunk, hátha mégis.

Silent Msg for Tina <3 Thank you Tina <3

Posted by Charlie Hunnam on Monday, 7 March 2016