Rengetegszer halljuk, hogy az összes pénisznagyobbítós módszer átverés és hogy különben se a méret a lényeg – erre megjelenteti ezt a cikket a New York Post, és rögtön dugába dől minden. Találtak ugyanis egy Jason (ál)nevű ex-agglegényt, aki azt állítja, hogy ő meghosszabbíttatta a péniszét, operációval, és egyből megoldódott minden nőzési problémája és egy csapásra sikeres lett a csajozásban. Ajjaj.

Ez a bizonyos Jason Manhattanben él, 35 éves, és legutóbbi nője konkrétan azzal az indokkal dobta hat év után, hogy túl kicsi a pénisze. Mondjuk annyiban rögtön nem világos a kiindulópont, hogy ezek szerint a nő csak hat év után vette észre, hogy barátja mekkora farokkal rendelkezik? Vagy már korábban is tudta, de csak akkor kezdte zavarni? Mindegy, a lényeg, hogy Jason 7,5 centis pénisze miatt nagyon rosszul érezte magát, annyira méghozzá, hogy a mindenféle pumpák, nyújtó eljárások meg krémek helyett bevállalt egy műtétet.

Kicsit gyanús, hogy a cikk milyen sokszor emlegeti név szerint azt a kaliforniai urológust (Dr. James Elist), aki szabadalmaztatott egy implantátumot, ami kb. 5 centivel növeli a pénisz kerületét és ugyanennyivel a hosszát (18+-os fotók itt). Az ágyéknál ejtett apró vágáson keresztül ültetik be ezt a kis toldatot, az eljárás ára 13 ezer dollár, azaz kb. négymillió forint. Dehát Jasonnek pont volt ennyije, és cudarul érezte magát a szakítás miatt, úgyhogy bevállalta az operációt. Ez a videó jól szemlélteti, hogy pontosan mit.

A nőknél már régóta nem ismeretlen a válás/szakítás utáni bosszúplasztika, hát lehet, hogy most elkezd terjedni a férfiaknál is? Jason ugyanis ezt nyilatkozta a műtétről és az azt követő érzéseiről:

Kicsit fel volt dagadva, de amikor az egyórás műtét másnapján levették a kötést, lenéztem, és testen kívüli élményben volt részem. Szóhoz se jutottam. Ernyedten volt akkora, mint régen mereven. Szépen lógott lefelé. Másra se bírtam gondolni, csak arra, hogy az exem mit szólna.

Az operáció után négy-hat hétig tilos a szex, de van, aki nem bírja ki addig – közülük kerültek ki azok, akiknél komplikációk léptek fel. Jason viszont a biztonság kedvéért két hónapot várt. És ez az a pont, ahol kezd tényleg hihetetlenbe átcsúszni a sztori, ugyanis új péniszével nemhogy barátnőt rögtön talált ez a fiatalember, hanem menyasszonyt is, szóval a faroknagyobbítástól egyből minden megoldódott, pedig az első éjszakán fel se kapcsolták a villanyt.

Első éjszaka látni még nem láthatta, de nagyon is érezte. A múlt hónapban, három hónappal a megismerkedésünk után el is jegyeztük egymást – a barátnőm egyáltalán nem panaszkodik.