Ez már megint egy olyan poszt, amiben egy ex áll bosszút egykori szerelmén – a legutóbbi hasonló sztoriért kattintson ide. A lényeget ez a Facebook-poszt tartalmazza, a lényeg az, hogy bizonyos Benjamin Hurley nem értette, hogy a Tinder társkereső appon miért nem áll vele szóba egy lány se. Aztán egyszercsak lecsekkolta saját profilját és ezt látta:

Not been on tinder for a while. Go on to find this, the ex has Hacked me account

A sztorit a Daily Mailnél találtuk, és ők úgy tudják, hogy ez a bizonyos, 25 éves Benjamin Hurley Anglia észak-nyugati részén, Widnesben él. Volt egy barátnője, bizonyos Alison Eves, és a szakítás után két hónap is eltelt, és Hurley nem értette, hogy miért nem jelöli be egy lány se a Tinderen, hogy szívesen randizna vele.

El is ment a kedve a tinderezgetéstől, de egy idő után úgy döntött, tesz egy újabb próbát – ekkor vette észre, hogy azért nem álltak szóba vele a csajok, mert a volt barátnője meghekkelte Hurley profilját. A bemutatkozó szöveg helyén ez szerepelt:

Volt barátnőm egészen addig, amíg meg nem találta a Tinder-profilomat... Elég annyi, hogy sorozatos hűtlenkedő vagyok és a nap nagy részében saját magamat nézegetem a tükörben. Legalább 30-szor naponta. Képtelen vagyok igazat mondani. Nincs humorérzékem és úgy általában is jó nagy faszfej vagyok. De legalább most már tényleg nem vagyok kapcsolatban...

(U.i.: lányok, ha olyan fiúkkal szerettek dugni, akik képtelenek a farkukat a gatyájukban tartani, akkor ez a srác pont nektek való. Szeretettel: az ex)

A Daily Mail szerint a pár egyébként szóba áll egymással a szakítás óta, amire tényleg azért került sor, mert a srác megcsalta a lányt. Amikor Hurley felfedezte ezt a trükköt, és beszélt róla Evesszel, a lány állítólag azt mondta neki, hogy nem hiszi el, hogy csak ilyen sok idő után tűnt fel neki, hogy meghekkelték a tinderjét.

És bár egy hűtlenkedő megérdemli, hogy kidobják, azt azért nem állítanánk, hogy Hurley-nek nincs humorérzéke, ha ő maga sírva röhögő szmájlik kíséretében tette ki ezt a sztorit a saját Facebookjára – sőt, azt is kiposztolta azóta, hogy a sztori kapcsán milyen beszólásokat kapott, és hogy meghívták egy tévéműsorba, ahol egy bíró tenne igazságot az ügyben.