Ha az embernek van egy extrém hobbija, ami rengeteg időt és energiát emészt fel, az könnyen rátelepszik a kapcsolatára. Ebben a posztban Asha Mandelát mutatjuk be abból az apropóból, hogy végre talált valakit, akinek ugyanaz az extrém hobbija van mint neki – ők tényleg egy tökéletes párnak tűnnek.

Asha Mandela 50 éves és Floridában él. Szerelme Emmanuel Chege, aki Kenyából származik és akivel három éve az interneten keresztül ismerkedtek össze. A férfi már csak azért is érdeklődött Mandela iránt, mert foglalkozását tekintve fodrász. Hogy ez miért fantasztikus, az azonnal világos lesz, ha megnézi a képeket. A sztori részleteit alább találja.

Szóval Asha Mandela rasztahaja 16,7 méter hosszú és 19 kilót nyom, amivel természetesen bekerült a rekordok könyvébe. Mandela egy hátizsákszerű, vagy inkább babahordozóra emlékeztető kendőben viszi magával a haját a hétköznapokon. Azért illenek ők nagyon össze a férjével, mert természetesen Emmanuel Chege haja is rasztás és lassan rekordhosszúság felé közelít – a férfi állítólag heti két napig mást se csinál, csak szerelme haját ápolja. Íme egy elég látványos videó arról, hogyan mosta a haját Mandela, amíg még szingli volt.

Egy nyilatkozat Mandelától erről a sok hajról:

Sokkal tüzesebbek tőle az éjszakáink, és egyáltalán nincs közben útban. Van, hogy a hajam ott van velünk az ágyban és arra használjuk, amire csak akarjuk, de ha azt akarjuk, hogy ne legyen útban, akkor egyszerűen letesszük a földre.

Ha bátrak lennénk, most biztos rákeresnénk, hogy mire lehet „használni” 19 kilónyi rasztahajat szex közben. De szembe kellett néznünk a ténnyel, hogy ennél több konkrétumra nem vagyunk kíváncsiak a tárgyban. Ha önt érdekli, biztos talál egy-két demonstratív videót.

Szóval Chege fodrászként találta meg Mandelát interneten, és fel is vette vele a kapcsolatot. Mandela üzletasszonyként dolgozik, saját hajápolási termékeivel kereskedik, így amikor egyszer Kenyába ment üzleti útra, találkozott későbbi férjével élőben is. Annyira felpörögtek az események, hogy az első találkozástól számított nyolc hónapon belül már össze is házasodtak Amerikában.

Az esküvő óta két év telt el, és a kapcsolat remekül működik, Chege gondozza felesége elképesztő mennyiségű haját. Sőt, együtt is edzenek, mivel mindkettejüknek, de főleg az asszonynak különösen erős hát- és nyakizmokra van szükségük ahhoz, hogy ekkora súlyt a fejükön tudjanak hordani. Azt mondják, ez nem csak úgy a felszínes szépségről szól, a férfi így nyilatkozott a saját hajáról:

Nagyon sok pozitív energiát, sok pozitív rezgést merítek belőle – ez az én antennám, amivel ráhangolódok a spirituális világra.