Mi az igazi, őszinte barátság, az örök életre szóló haverság jele és záloga?

Természetesen a faroktetoválás.

Mármint nem az, hogy a nemi szervre tetoválnak valamit, hanem hogy egy péniszt rajzolnak az illető lábára.

Ezt a következtetést abból a brit realityből vontuk le, amelynek címe Tattoo Fixers, azaz kb. Tetkószerviz, és amelyet a Channel 4 nevű csatorna készít és sugároz. Arról van szó, hogy emberek bemutatják ronda tetoválásaikat és szakemberek csinálnak belőlük jobbakat. Na ebben a műsorban már nem először kerül elő a haverségi faroktetkó. Az alábbi volt az első, még nem is annyira durva példa.

Ebben az első videóban azt meséli el egy srác, hogy egy haverja jófejségből (=amikor be voltak nyomva) tetovált neki egy farkat sípcsont tájékára a lábára. A poén ebben ugye az, hogy ha a srácon hosszú nadrág van, de kicsit felhúzza a gatya szárát, akkor úgy néz ki, mintha méteres lenne a farka és ott lógna ki. Szerencsére a tetkó csak 10-15 centis, nem tart végig az egész lábon.

A srác édesanyja konkrétan sírva fakadt, amikor meglátta ezt a tetoválást, és őszintén szólva meg tudjuk érteni a brit asszonyt. Reméljük, most már megvigasztalódott szegény feje, tekintve egyrészt, hogy pont arról szól a műsor, hogy a ronda tetoválásból csinálnak egy kevésbé rondát, másrészt pedig azt tekintve, hogy a Daily Mail most írja, hogy egy másik fiatalember még extrémebben értelmezte a haveri faroktetoválás műfaját.

Ez a srác baráti gesztusként életnagyságban magára tetováltatta a haverja hímvesszőjének a körvonalát.

Olyan szép nagy van neki, úgy gondolta, annyi a minimum, hogy elismerése és feltétel nélküli haveri tisztelete jeléül magára tetováltatja barátja hímvesszőjét. Nem tudjuk elképzelni, hogy ne játszott volna itt is közre az alkohol, mindenesetre az interjú szerint egy közös nyaralás során tényleg odaillesztette ez a bizonyos haver a farkát a srác combjához, körülrajzolták, és azon nyomban csináltattak belőle egy tetoválást.

A fiatalember Carl néven szerepel a műsorban, és azt mondja, inspirálta őt, hogy haverjának milyen jó az önbizalma attól, hogy ekkora a farka (nem merev állapotban). Látja, hogy mit meg nem tesznek egymásért az igazi barátok!?

Mi a brit édesanyához hasonlóan már megint könnyezünk, pedig ez még nem is minden: ez a bizonyos haver ugyanis neheztel most Carlra, hogy eltüntette a tetoválást, ugyanis ez tette őket híressé a falujukban. Ez a jóbarát még pénzt is ajánlott Carlnak, hogy hajlandó fizetni, csak ne tüntesse el a combjára rajzolt fütyit. Carl azonban hajthatatlan volt, és a faszt átalakíttatta Biggie Smalls rapper portréjává.

Tekintettel arra, hogy a The Notorious B.I.G. néven is ismert előadó 1997-ben hunyt el, lehetséges egy olyan értelmezése az eseményeknek, hogy ez inkább kegyeletsértés, mint tiszteletlerovás, de a jószándék a lényeg, és ezt a szegény Carlt a jelek szerint mindig az vezeti. Csak sose oda, ahova kéne.