Nagy divat manapság óriási feneket keríteni a lánykéréseknek, de persze az interneten általában azokról lehet olvasni, amik jól sikerültek – ha valaki elbaltázza a lánykérését, csak ritkán osztja meg a dolgot a világgal. Valószínűleg Michael Banks sem akart szerepelni a hírekben félresikerült akciójával, de pechjére a tűzoltók videót is feltettek a Twitterre arról, hogyan kellett a 27 éves kaliforniai férfit helikopterrel kimenteni a saját lánykéréséről.

Van fotó is:

Az a fő vicc az egészben az, hogy Banks annyira azért nem tartotta fontosnak a lánykérést, hogy személyesen tegye fel a kérdést. Az volt a terve, hogy a FaceTime nevű Skype-klónon keresztül kéri meg barátnője kezét. De azért, ha már csak telefonon tartják meg ezt a viszonylag fontos beszélgetést, úgy érezte, menőbb lenne, ha valami különleges helyről jelentkezne be. Ezért mászott fel a sziklára.

Maga a lánykérés meg is volt, menyasszonya igent mondott, már csak haza kellett volna mennie valahogy. Na ez nem jött össze, Banks fentrekedt egy kiszögellésen. A tűzoltók jöttek ki érte helikopterrel, kötélen ereszkedett alá valaki, hogy megmentse. Jó lett volna ha, a menyasszony ezt is mind végignézi FaceTime-on.