A lakodalmi katasztrófák általában a becsiccsentett násznép bénázásaitól viccesek, hát az alábbi sztori külön kategóriát képez, és nem csak azért, mert itt az alkohol egyáltalán nem játszott közre. A főszereplő neve Usman Ali, aki egy Angliában élő, 25 éves muzulmán férfi, felesége Sakina Parveen, most a hétvégén házasodtak össze.

A lakodalom nem is csak egynapos volt, mivel a szombati ünnep után vasárnap még folytatódott a dolog, amihez Ali kibérelt egy Ferrari 458 Spider nevű/márkájú/típusú gépkocsit. Ez természetesen egy luxusautó, nem adják csak úgy oda, pedig a jármű tulajdonosa egy ismerős cége. Ötezer font letétet kellett letenni, ez majdnem kétmillió forintnak felel meg, írja a Daily Mail, akiknél fotó is van a főszereplőkről.

A photo posted by @smbukhari98 on

Vasárnap reggel Ali indult volna az autóval tovább ünnepelni, de egyszer csak állítólag megcsúszott a lába vezetés közben, és fék helyett véletlenül a gázra taposott. Azért szuper egy ilyen autó, mert nulláról százra három másodperc alatt fel tud gyorsítani, hát Ali most kihasználta ezt a remek fícsört: észbe se kapott, és máris tiszta erőből nekirohant a kocsival a falnak.

Mellesleg a ház ismerősöké, de az az abszurd a helyzetben, hogy az autó drágább, mint a ház, aminek nekiment. Alinak semmi baja nem lett, de a kocsi annyira összetört, hogy a fiatalember nemhogy a letétet elvesztette, valószínűleg még további húszezer fontot kell majd fizetnie, ami további majdnem nyolcmillió forint. A rossz pedálra taposás majdnem tízmillió forintjába került Alinak – hát ehhez képest semmi az a menyasszony, aki fölöslegesen vett magának ruhát, mert kifogyott belőle, mire a lagzira sor került.