Korábban még én se írtam nektek, bár már sokszor éreztem késztetést, de György és Zobor levelét olvasva már nem bírtam tovább türtőztetni magam” – nagyon szeretjük azokat az olvasóinkat, akik nem tudják türtőztetni magukat, még jobban azokat, akik nem is akarják, sőt, még egy-egy érdekes sztorijuk is van, amit szívesen megosztanak nekünk.

Alább Bonifác beszámolóját olvashatják (természetesen Bonifácnál is álnevet használunk, igazából máshogy hívják őt), és két okból rendkívül figyelemre méltó az ő levele. Egyrészt a György és Zobor által felhozott érveket Bonifác tapasztalatai cáfolni látszanak, igen, végre írt egy olyan férfi, aki szerint nem igaz, hogy a nők csak a pénzre és a kigyúrt bunkókra buknak.

Másrészt Bonifác azt is megírja, hogy bár neki egész sok szexuális tapasztalata van, azt szeretné, hogy barátnője ezzel ne rendelkezzen – és meg is indokolja, miért gondolkozik így. Valószínűleg sokan lesznek, akik egyet értenek majd vele, sokan pedig vitatkoznak majd Bonifáccal. Ne maradjon ki ön sem, szóljon hozzá, mesélje el saját tapasztalatait, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Én egy 25 éves, diplomás, viszonylag jól kereső állással rendelkező srác vagyok. A külsőmet tekintve 180 cm, 75 kg, és hát önmagam és a környezetem által is jóképűnek tartott, mondott fiatalember lennék.

Zobor sikereihez képest én szerényebb mutatókkal rendelkezem, de igazából sohasem volt okom a panaszra. Nem feküdtem le annyi lánnyal, mint amennyivel szerettem volna, de hosszabb böjtre se kényszerültem sose. Jelenleg úgy néz ki, megtaláltam az ízlésemnek maximálisan megfelelő leányzót, akivel talán hosszabb távra is tudnék tervezni.

Tény, hogy anyagilag mindig a korosztályom előtt jártam 1-2 lépéssel (szüleimnek köszönhetően). Igazából ennek előnyeit soha nem éreztem, eleinte próbáltam a lányok orra alá dörgölni (még gimiben), és hát ez a visszájára sült el. Utána (tanulva a hibámból) próbáltam palástolni a dolgot, és többnyire már akkor derültek ki ezek a dolgok, amikor már egyenesben voltam. Személy szerint úgy érzékeltem, hogy a lányoknak nem olyan fontos a pénz. Ezt többnyire a sikertelen pasik kifogásának tartottam, hogy miért nem tudnak becsajozni.

Ezt a nagy kondiőrületet, ami most megy, én abszolút nem értem. Én mindig szerettem élvezni az életet, minél hasznosabban és tartalmasabban eltölteni az időmet. Felfoghatatlan számomra, hogy órákon át izzadni a konditeremben milyen élvezeteket rejthet. Nyilván akiknek máshogy nem megy a csajozás, próbálnak tenni ez ellen, de szerintem nem ez a jó irány. Én nem tartom magam izmosnak, de túlzottan vékony és elhízott se vagyok. Olyan sportokat szeretek űzni, amiben örömömet lelem, még akkor se mennék le konditerembe, ha fizetnének. A másik, hogy ettől szerintem senki ne várjon megváltást. Nyilván nem szép dolog belepofázni, de jó pár ismerősöm gyúrta ki magát az elmúlt években és mindig ugyanott tartanak csajozás terén, mint korábban...

A legfontosabb dolog az, hogy tudj beszélni a lányokkal. Ha előadod, hogy téged egész életedben szívattak a csajok és mennyire sikertelen voltál eddig, valószínűleg fejvesztve fog menekülni tőled mindenki. Egy lánynak se kell olyan pasi, aki korábban senkinek se kellett. A másik, hogy tűnj határozottnak, még ha nem is vagy az, elő kell adnod magad. Olyan képet kell kiállítanod magadról, amit bevesz a lányok gyomra. Lehetne vitatkozni arról, hogy ez mennyire etikus dolog, nyilván egy komoly kapcsolatot nem jó megtévesztéssel indítani, de ha máshogy nem megy, akkor így kell.

Összegezvén a lányokról az eddigi 25 évem alatt kialakult képet, úgy látom, hogy igazából a csajok is sokfélék. Vannak nyilván, akik a pénzre mennek, vannak, akik a kigyúrt herceget keresik, de a 80%-uk csak tényleg egy normális pasit szeretne, és ők a legtöbb srác számára elérhetőek lennének, ha valóban összeillenek. Ehhez pedig a legfontosabb, hogy legyen kialakult egyéniséged, legyél magabiztos. Szerintem idővel mindenki megtalálja a párját, aki keresi, csak tanulni kell a kudarcokból és a sikerekből is. Nem szabad tragédiának felfogni, ha nem sikerül valami. Korábban nekem is volt olyan, hogy egy olyan csaj elküldött, akit még egyéjszakásra is csak neccesen vállaltam volna be, rá egy hétre meg összejött egy olyan gyönyörű lány, hogy el se akartam hinni. Mindent tapasztalatnak kell felfogni, amit a későbbiek során tudsz majd hasznosítani.

Amúgy lehet, hogy betegesen fog hangzani, de nekem egész életemben nehézséget okozott olyan lányokkal járni, akik korábban x számú sráccal lefeküdtek. Főként, ha alkalmi kapcsolatok részesei voltak. Valahogy úgy éreztem, hogy degradáló olyan lánnyal összekötni az életemet, aki korábban másnak csak egy alkalomra volt jó. Ezzel elismerném annak a srácnak a felsőbbrendűségét. Lehet, hogy ennek a személyes beképzeltségem az oka, de ezen igazából sohasem tudtam túllépni. Most egy 19 éves vallásos lánnyal alakulnak a dolgaim, aki még szűz, és tök jó dolog, hogy nincs szennyese. Úgy gondolom, hogy most még abban a korban vagyok, hogy még nem gáz egy ilyen jellegű kapcsolatba belevágnom, 5 év múlva már megszólnának, hogy mit legyeskedek egy 19 éves lány körül. A lány egyébként nagyon szép, értelmes, odáig van értem, én pedig rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy rátaláltam.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.