Ezek a házasodni készülő szerelmesek már tényleg azt sem tudják, hogyan licitáljanak egymásra az extravagáns lánykérések terén. Megláttuk az alábbi posztocskát az Imguron, és úgy éreztük, ez a trend most már tényleg elérte a csúcs/mélypontot, innen nincs tovább. (Mondjuk éreztük ezt már viszonylag sokszor, de mindegy.)

Ugye a lánykérésben az utóbbi időben mindig kell lennie valami meglepőnek, valami váratlannak, valami humorosnak és valami személyesnek. Az alábbi srác mindezt úgy valósítja meg, hogy kihasználja szerelme szakmáját. A barátnője ugyanis orvos, és egész pontosan nem is urológus, ahogy a címben írjuk, hanem proktológus, azaz olyan sebész-belgyógyász, aki a végbél betegségeinek vizsgálatára és kezelésére szakosodott.

Going to drink a lot of water, just so i'll pee a lot and make her suspicious if something's wrong. I'll complain of a pain, and then she'll have to check my prostate. She'll have a surprise waiting in there for her :)Wish me luck guys

Ezt írta a képhez a fotót posztoló júzer:

Sokat fogok inni, hogy nagyon sokat hugyozzak, amitől ő gyanút fog fogni, hogy mintha valami nem lenne rendben. Fájdalomra is fogok panaszkodni, és akkor meg kell majd vizsgálnia a prosztatámat. Ott fogja várni a meglepetés :) Kívánjatok nekem sok szerencsét, srácok!

Hála az égnek, a poszt is csak tervként beszél az ötletről, szóval van még remény, hogy az egész megmarad a poén szintjén. Ha azonban a fiatalember mégis megvalósítaná ezt borzasztó tervet, reakcióvideó nyilván nem lesz az esetről, mert ki filmezné le és osztaná meg a végbele vizsgálatát? De az biztos, hogy sokan rengeteg meglepő helyre dugták el ilyen alkalmakkor a jegygyűrűt, Bear Grylls egészen közel jött ehhez az ötlethez, de pont ilyen, hogy ráadásul a lánynak kell a fiú fenekéből kikotorászni a jegygyűrűt, eddig még nem volt.

Mi továbbra is abban reménykedünk, hogy nem is lesz.

Nem kell mindent megvalósítani az életben is, ami az interneten viccesen hangzik.