Ebben a posztban két fotósorozatot mutatunk önnek, mind a kettőn szerelmespárok láthatók.

Ez az első:

This is the only reason I go out.. 2 years in the making

A fenti ablakban egy elég szórakoztató fotósorozatot nézhet végig, amit egy olyan lány készített, aki saját bevallása szerint két éve csak azért jár el otthonról szórakozni, hogy ilyen képeket készíthessen. Azaz hogy csókolózó párokkal a háttérben szelfizhessen. Nem biztos, hogy értjük, hogy ebben mi a jó ennek a lánynak, de az biztos, hogy a végeredmény nem véletlenül lett az Imgur egyik legnépszerűbb posztja a napokban.

A másik fotósorozatot az alábbi képre vagy ide kattintva érheti el, ez egy Jundebug Weddings nevű website összeállítása 2015 legjobb eljegyzési fotóiból. 50 darab van belőlük, 30 különböző országból érkeztek, és néhányuk tényleg borzasztó látványos, de azért ilyen mennyiségben lehet, hogy kicsit fárasztó lesz, hogy mennyire hasonló az összes kép stílusa.

Ha már úgyis ennyire szétfotósoppolják ezeket a felvételeket, nem lehetne egy kicsit több eredetiséget belevinni? Biztos lehetne, csak a jelek szerint a házasodni készülő szerelmespárok nem eredetiek akarnak lenni, hanem szépek és trendik és menők és szimpatikusak – végülis ez érthető. A mi kedvenc eljegyzési fotónk 2015-ből mindenesetre egyértelműen ez.