Hova lehet menni ismerkedni, kérdezi magától, illetve tőlünk rengeteg Randiblog-olvasó. Az internetes társkeresésből sokaknak elege van, de van olyan vélemény is, hogy a lányok az utcán vagy akár buliban is nehezen megközelíthetőek. A SupDaily06 nevű Youtube-csatorna tulajdonosa, Chris Thompson azonban azt mondja, tud egy helyet, ahol szerinte könnyen lehet csajozni – a videó címében rögtön benne is van, hogy mi ez a hely.

Arról szól a fenti bő hat perces monológ, hogy Thompson heteroszexuális létére miért jár gyakran melegbárokba. Ha nem akarja végighallgatni az egészet, nem muszáj, megtettük mi. Két fő oka van annak, hogy ő rendszeresen ellátogat egy-egy olyan szórakozóhelyre, amit elsősorban melegeknek tartanak fenn, ezek:

  1. jobb a buli; és
  2. jobban lehet csajozni.

A kettőből nekünk főleg a második az érdekes, szóval íme néhány gondolat a fiatalembertől arról, hogy szerinte miért könnyebb lányokkal ismerkedni melegbulikban, csak előbb egy kép Thompson Instagramjáról.

A photo posted by Chris Thompson (@supricky06) on

Hát először is azért, és ez lehet, hogy sok heteró férfinak újság lesz, mert az ilyen helyeken általában elég sok lány van, és nem csak leszbikusok, mivel egy csomó lány van, aki eljár meleg barátaival szórakozni, inni, táncolni. Teszik ezt részben pontosan azért, mert jól tudják, hogy az ilyen helyeken nem fognak folyamatosan nyomulni rájuk a pasik, szóval elengedhetik magukat, ihatnak-táncolhatnak és nem kell attól tartaniuk, hogy valaki tapizni kezd.

Pont ezért nyitottabbak is, szívesebben ismerkednek, biztonságban érzik magukat. Ha egy heteró fiú elmegy egy melegbuliba, ott nyilván már csak azért is könnyebb csajoznia, mert kisebb a konkurencia, ha van egyáltalán: nem tolonganak ott az úgynevezett bunkó alfahímek, hogy lecsapjanak a csajokra.

A videóban látható, hevenyészett infografika szerint egy átlagos bárban 45% az esély, hogy az ember találkozik egy csinos lánnyal, míg egy melegbárban 90%.

Ön szerint?

További jó hír, hogy a lányoknál rögtön jóponttal indul egy melegbárban ismerkedő heteró srác, hiszen már a puszta jelenléte bizonyítja, hogy nem homofób, hanem el tudja magát engedni akkor is, ha éppen melegek társaságában van alkalma szórakozni.

Elfogadónak és lazának lenni pedig szexi, magabiztosnak meg főleg. Thompson azt is mondja, hogy ő van önmagában elég biztos ahhoz, hogy ne parázzon attól, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy elment egy melegbuliba. Jól tudja, hogy ettől nem fog meleggé változni, de az a tapasztalata, hogy az emberek döntő többségének semmi baja azzal, ha egy nem homoszexuális férfi is elnéz egy melegpartira.

Kíváncsiak vagyunk az ön véleményére is a témában, kérjük, kattintson egyet a szavazógép megfelelő pontjához, vagy akár e-mailben is megírhatja tapasztalatait az alábbi címre. Tényleg ilyen jól lehet melegek között csajozni?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.