Kaptunk egy érdekes sajtóközleményt a Viszony.hu című oldaltól – ez az a társkereső, ahol már kapcsolatban élők kereshetnek újabb kapcsolatot, azaz viszonyt, azaz szeretőt a férjük/feleségük mellé. Mi is feszegettük már ugyanezt a témát itt a Randiblogban, most ez a társkereső kérdezte meg nyilván nagy tapasztalattal rendelkező júzereit: mit szoktak beadni állandó partnerüknek, amikor lelépnek titokban szexelni. Merthogy ugye valahogy meg kell indokolni, hogy az ember nincs otthon. Hát íme.

Ezeket mondják a nők a férjüknek/barátjuknak:

  • vásárolgatni megyek;
  • fodrászhoz megyek;
  • barátnőkkel találkozni megyek;
  • tanfolyamra megyek (a tanfolyam igazából nem létezik természetesen).

Ezeket mondják a férfiak a feleségüknek/barátnőjüknek:

  • közbejött egy üzleti út;
  • baráti összejövetelre megyek;
  • túlórázni kell, bennmaradok az irodában.

Fogalmunk nincs, hogy mennyi a túl sok, de aki ezeket a kifogásokat túl sokat használja távolléte igazolására, azzal kapcsolatban egy idő után felmerülhet a gyanú, hogy szeretőt tart titokban.

Volt egyébként ezen kívül még egy érdekes téma a sajtóközleményben, az méghozzá, hogy a szeretők hol szokták megejteni azt, amiért találkoznak. Ezzel kapcsolatban idézzük a közleményt.

A szerelmi légyott helyszínének kiválasztásánál mindkét nem a változatosság híve, azaz éppen oda mennek, ahol alkalmas, és ami abban a helyzetben elérhető. A férfiak bátrabbak, ők ugyanis szívesebben keresik fel szeretőjüket otthon, ha éppen nincs ott a harmadik fél, a hölgyek jobban viszolyognak ettől a megoldástól, ők inkább egy szállodába vagy búvóhelyre mennének.

Ön is lépett már félre? Mit mondott otthon? Ha önt csapták be: milyen sztorit talált ki hűtlen partnere? Írja meg nekünk!

írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.