Kerubina vagyok, 26 éves, és olvastam azt a cikket, hogy A jó szexet választottad a hétköznapi alakoskodás helyett” – az alábbi levélben Kerubina egy jó nagy titkot mesél el. Teheti ezt azért, mert nálunk természetesen ő is álnéven szerepel, sőt, a további olyan részleteket is megváltoztattuk az írásában, ami alapján bármelyik szereplőt azonosítani lehetne, de nem is az a lényeg, hogy konkrétan kivel történtek meg az alábbiak.

Miután egy kissé kiosztja a fent linken olvasható korábbi levél beküldőjét, Kerubina azt vallja be beszámolójában, hogy csalja a férjét, és azt is elmagyarázza, hogy miért. A többség elítélné őt mindezért, írja maga Kerubina a levelében – ön is elítéli a férjét csaló feleséget? Vagy esetleg ön is tett már ilyesmit? Ha van véleménye vagy főleg tapasztalata, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Érdekes, mert a cikk megfogalmazta azt, amit az emberek tudnak, csak nem merik kimondani, mert megsértenének másokat vele. De először is nem tetszik, hogy úgy fogalmazta meg az egészet, hogy biztos neki van igaza, és ha az olvasó másképpen gondolja, akkor hazudik magának, nem gondolja, hogy talán az olvasónak kell eldönteni, hogy ő hogyan él? Ha egy nő rájön, hogy igaza van, és egy béta férfival él évek óta, és nem boldog valójában, a szíve mélyén magától is fogja tudni, hogy hazudik magának és a környezetének. Van, akinek idő kell, és nem kell a cikknek letámadnia az olvasót.

Az én szerelmi történetem 17 évesen kezdődött egy béta férfival. Gazdag, jóképű, de unalmas jófiú, 6 évvel idősebb, ma ő a férjem. Sokáig vártam a szexszel, mert valójában nem akartam vele, de jött egy alfa férfi, és egy hónap után szexeltünk egy hatalmasat. Remek volt, és aztán már a jófiú barátommal is szexeltem, rossz volt, a mai napig csak kötelesség vele a szex, 19 éves koromtól megcsaltam 32 alkalommal, az élvezet miatt, amit ő nem tud megadni. Nem vagyok biztos benne, hogy valóban ő a gyermekem apja.

Egy éve összeházasodtunk, és szeretem őt, megbecsülöm, alig van baj köztünk, de van egy titkom előtte. Mára már nincs lelkiismeret-furdalásom, tökéletes anya, háziasszony vagyok, megadta a kényelmet és a szeretetet nekem, és én is mellette állok.

Tetszik a cikk vége, főleg, hogy nem ítél el, pedig 10 emberből 9 elítélne. Megtanultam nem hazudni magamnak, mert én tudom az igazságot, de más nem, és ennyi elég is, nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni soha azért, mert szükségem van egy alfa és egy béta férfira is, lehet, hogy ha a férjem szexuálisan ki tudna elégíteni, akkor nem lépnék félre, de nem tud. A 21. században élek, és boldog akarok lenni, még ha ezzel jár is.

Ne gondolja senki azt, hogy a pénz miatt vagyok a béta férjemmel. Fogorvosnak tanultam, a fizetésem több százezer forint havonta. Nem azért vagyok vele, mert a pénze kell, hanem a támasz kell, hogy velem marad.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.