Olvasóinkat kértük arra, hogy segítsenek nekünk összeszedni azokat megnyilvánulásokat, amiket a legkínosabbnak, legrosszabbnak vélnek az első randin a másik féltől. Az adott válaszokból kiválogattuk azokat a dolgokat, amiket a nem reprezentatív felmérésünkben a társkeresők a legtöbbször emlegettek. Az ő véleményüket, sztorijaikat osztjuk meg most.   

1. Folyamatosan a telefonját nézi

„A társkeresőn ismerkedtem meg a palival, egyből a személyes találkozót erőltette, úgyhogy még aznap össze is futottunk egy kávézóban. Eleve úgy szállt ki a kocsijából, hogy a telefonját nyomkodta, és utána végig ez volt a program. Inkább én beszéltem, és ugyan kérdezgetett, a legtöbbször csak felnézett a mobiljából és hümmögött. Kb. félóráig bírtam, majd felpattantam, kiosztottam, hogy semmi értelme egy személyes találkozónak, ha ennyi dolga van, és elrohantam.”

2. Csak az exéről beszél 

„Én attól akadok ki a legjobban, ha nincsen más téma, csak az exek. Egyáltalán, hogyan vetődik fel egy első randin, hogy kinek milyen kapcsolata volt eddig? Ezt sosem értettem. Kit érdekel, kik, hányan és hogyan voltak? Pedig eddig hárman is rámzúdították ezeket a dolgokat az első randin. Az is gáz, ha valaki tele gyűlölettel, csak megalázóan és haraggal tud beszélni a volt párjáról, de amikor meg azt látod a másikon, hogy még mindig odáig van az exért, nincs túl az egészen, folyamatosan ő a téma, akkor fel kell állni, elköszönni és elhúzni.”

3. Csak a szexről beszél

A netes társkeresőkön már tudom szűrni a szexmániás kreténeket, és tiltom őket egyből, de ezzel a pasival unokatesóm szervezett le egy személyes találkozót. Nem viccelek, öt perc elteltével rátért a lényegre: miket szeretek a szexben, csípem-e a vibrátorokat, voltam-e már nővel. Sajnos nem hagytam ott egyből, leblokkoltam, emiatt egy órán keresztül hallgathattam a perverz élménybeszámolóit.”

4. Azonnal szexelni akar

„A legjobban az zavar, amikor randi vége felé vagy a végén bepróbálkozik, hogy akkor menjünk fel hozzá vagy hozzám, függetlenül attól, hogy adtam-e bármilyen egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy bejön nekem. Egy pasi egyik alkalommal az autóban esett nekem, azt hajtogatta, hogy már felnőttek vagyunk, amikor pedig elutasítottam, kikérte magának, és sértődötten leszűzribancozott. Nem vagyok már kamaszodó kislány, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy egyből az első alkalommal hajlandó vagyok valakivel ágyba bújni.”

5. Egyből tervez 

„A sok primitív, bunkó, társkeresős idióta után annyira megörültem, hogy találkoztam egy kivétellel, hogy egy-két hét csetelés után találkoztunk. Azt addig is éreztette, hogy tetszem neki, de a személyes találkozón már úgy is viselkedett, mintha együtt lennénk. Nem akart megcsókolni, meg semmi ilyesmi, de elkezdett arról fantáziálni, hogy majd együtt megyünk ilyen meg olyan koncertre, meg nyaralni, és hogy az anyukája mennyire fog nekem örülni, mert ilyen rendes lány ritkán adatik. Ez mi???

6. Mondvacsinált ürüggyel lelép

„Az már az első pillanatban kiderült, hogy nem vagyok az esete, legalábbis nekem egyértelmű volt, hiszen engem maximum csinosnak és ápoltnak lehet mondani, szépnek semmiképp. Ő viszont a tipikus menő, gazdag, jóképű férfi, aki mellé plázacicák valók. Ennek ellenére igyekezett jópofát vágni hozzám, leültünk beszélgetni, de éreztem rajta, hogy a háta közepére sem kíván. Majd 10 perc múlva jött egy SMS-e, és sűrű bocsánatkérések közepette, arra hivatkozva, hogy a cégénél vészhelyzet van, elviharzott. Ja, még odaszólt, hogy majd hívni fog. Persze soha többé nem hívott.”

7. Leissza magát

„A nő eleve már úgy esett be az étterembe, hogy be volt csípve, ezt azzal magyarázta, hogy céges buliról jött, meg hogy ő így oldja fel a gátlásait. Onnantól kezdve megállás nélkül vihogott mindenen, miközben félóra alatt lecsúszott neki egy üveg bor. Taxit ugyan nem kellett hívni neki, mint a filmekben szokás, mert jött érte a barátnője, de a végén már beszélni sem tudtunk rendesen, úgy csuklott az alkohol miatt.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.