Bajzát Zsuzsi középiskolában sokat küzdött a súlyával, így nem csoda, hogy volt osztálytársai megdöbbentek, amikor évekkel később meglátták az egykor erős testalkatú lány facebookos fotóit.

Az időközben Kanadába emigrált nőből ugyanis fitneszmodell lett, és ehhez az eredményhez nagyban hozzájárult az, hogy egy testépítőbe szeretett bele. 

A párom 17 éves kora óta foglalkozik a fitnesszel, amit én is szerettem, de igazából vele együtt vált komollyá a dolog. A férjem hitt bennem és bátorított, hogy menjek és csináljam.

Bajzát Zsuzsi és Sándor Zoltán hat éve ismerkedtek meg, és 2010-ben házasodtak össze. A munkabeosztásuk miatt nem tudnak együtt edzeni járni, de a versenyekre mindig együtt készülnek és mennek.

Az elmúlt években én elértem a városi versenyen egy harmadik helyezést, aztán a megyein egy ötödiket, utána pedig eljutottam a nemzetközire. A férjem a városin harmadik lett és utána részt vett a megyein. Most tizenhárom hónap elteltével ismét együtt készülünk fel egy novemberi versenyre.

Sándor Zoltán évekkel korában egy komoly műtéten esett át, rá nem sokkal később pedig a feleség került méhen kívüli terhességgel, életveszélyes állapotban a kórházba.

Majdnem ott maradtam. De ez is csak megerősítette a kapcsolatunkat.